Zwarte thee | Tel 8 soorten bekende zwarte thee

01. Jin Junbei

De grondstof kiest de oorspronkelijke ecologische theeberg in het natuurreservaat, die zorgvuldig wordt gemaakt door theele leraren, en 6-800.000 per 500 gram Jinji Bud-tip. Jin Junni is goed strak, kleur is goud, geel, zwart en zwart; open soep, gouden geel, verlicht, verlicht, drag een slokje, zoet en zoet. Zijn water, geur, smaak, honing, bloem en andere uitgebreide geuren, de smaak is vers en groen, de keel is lang, en het hart is diepbedroefd.

02. 门 工夫

De vorm van de vorm is strak uniform, de scherpe zaailingen zijn mooi en de kleur is rijk; de innerlijke kwaliteit is duidelijk en heeft een honingaroma en de Thee is meer ingesloten. Xiang, 持; de soep is helder, de smaak is vers en wit, de bladeren zijn helder. Cryepo drinkt het meest smaakvolle aroma, zelfs als je verse melk toevoegt, verlies je zijn alcohol niet.

滇 红 工 夫 肥 Hoge alcohol is blijvend, de bladeren zijn rood en helder. Hoogwaardige blozen, theesoep en theekopjes hebben vaak een gouden cirkel.

04. Tanyangge

Het heeft u0026 ldquo; de reputatie van schoonheidskoningin u0026 rdquo; staat bekend als de vorm van de troon, en de gouden is beroemd. Grondstoffen met Fuding Big White Tea, Fuding Big Mill Thee, enz. De vorm van de vorm is strak, piek zaailingen, kleur geel zwart, en een grote hoeveelheid moerbei moerbei, pure, geurige, geurige, zoete en heerlijke; lysmia soep kleur helder, alcohol en zoet; de bladeren zijn zacht en uniform.

De rode industrie van het meer wordt vertegenwoordigd door anhua-chemicaliën, de vorm van de vorm is nog steeds dik, het aroma is hoog, de smaak is dik, de soep is dik, de bladeren zijn enigszins rood.

06. Ninghong Industrial Fu

Ninghong Workfurt thee buitenrooster gericht rond 祁 红, 味 dik, soep, rood, blad, rood. Advanced Tea u0026 LDquo; Ninghong Jin 毫 u0026 rdquo; strip is prima en mooi, goud is geopenbaard, multi-fence zaailingen, kleur zwart, geur is fris en wit, soep, rode en jonge knoppen.

07. Sichuan Rode werknemer

Sichuan Red Worker’s buitenste strepen Zoeken Meststof, het goud, de gouden zwarte olie, gebrouwen, het innerlijke aroma is vers en de sinaasappel is geurig, de smaak is alcohol Dikt Het is heerlijk, de soep is hoog, de bladeren zijn dik en uniform.

12 德 红

Yingde zwarte theeproile deeltjes zijn strak, kleurolie, teder en uniform, goud is geopenbaard, geurig is vers en rijk, de bloemen zijn helder, de smaak is sterk en Zoet, soep De kleur is helder, de gouden cirkel is voor de hand liggend, de bladeren zijn zacht en rood, vooral na het toevoegen van melk, theesoep is rood, de smaak is dik en verfrissend, de kleur geur is vol, en de kleur is niet een stijl.