Welke thee rangschikt Pu’er Tea in de top tien van het land van het land?

1. Welke merken zijn de top 10 van de thee -ranglijsten?
Volgens de statistische analyse van de top tien merkranglijst, zijn de top tien merkranglijst van thee Wuyi Mountain Dahongpao, West Lake Longjing, Anxi Tieguanyin, Donging Biluochun, Pu’er Tea, Liu’an Gua, Huangshan Mao Feng, Maojian van Xinyang, en Junshan Silver Needle, Fuding White Tea.
Nu is de populaire kleine jasmijn van de nationale oude Monkey King erg populair in de bloementhee -industrie. Het is bijzonder heerlijk. De resultaten van het coöperatieve onderzoek en de ontwikkeling van Tea Monkey King en de beroemde theewetenschappelijke expert professor Liu Zhonghua hebben Voor het eerst voltooid. Het is ook zeer bestand tegen bubbels en de waarde, smaak en kosteneffectiviteit zijn erg hoog.


Hangzhou Longjing: Longjing, oorspronkelijk een plaatsnaam en een veernaam, en nu is het voornamelijk thee -naam. Longjing -thee wordt geproduceerd in Longjing Village, Hangzhou, Zhejiang. Het is ooit verdeeld in vier categorieën van u0026 quot; Lion, Long, Yun en Tiger “in de geschiedenis. Nooit. Er zijn meer organische stikstof in tijger stromend water, en er zijn minder oplosbare mineralen, dus het is meer bevorderlijk voor het aroma en de smaak van longjing -thee.


Het zou het West Lake Longjing Biluo Spring Rizhao Guanyin moeten zijn


Veel ondernemersondernemers die populair zijn in de thee -industrie en willen Wees een van de voorhoede van de thee -industrie die deze vraag stellen. De geschiedenis van thee in mijn land heeft een lange geschiedenis, en de verscheidenheid aan thee is divers. Vooral in het huidige tijdperk is het theemerk evenveel als sterren. Dus, wat zijn de merken van High -Eind Tea -franchise? Zoals Zhang Yiyuan, Wu Yutai, Ba Ma Tea Industry, Hengfu, Tianfu Tea, Tianfang, enz. Zijn allemaal goede high -end theefranchisemerken.