Vroege zomer · zwarte thee

Lunar-kalender, Duanyang, Lingnan Dadi gras en hout, de hete lucht van het zuiden is vol met mensen.

De schorpioen is essentieel, oranje geel gezouten eierdooier en een groot blok van gestalte vlees, samen met glutineuze rijst in de groene bladeren.

De glutineuze rijst is geïmpregneerd en glad, bijt een hap, en de lippen en tanden zijn geurig, en de melodes zijn zoet.

Groene BlueMe wordt ondergedompeld in een dikke korrelwijn, en dan gaat een paar gele rotsuiker gepaard met een metgezel. Na drie of vijf maanden, de zure, rotsuiker van de rotsuiker, de alcohol van sterke drank, mengen, groene rijst.

Zure is zoet in de monding van de mond en de zachte is dik. Geef haar een naam en ontmoet elkaar.

Snijd in de middag twee drie passievruchten, giet het gele sap in een kopje warm water. Het vullen van de geurige smaak in de kamer.

Twee lepels van honing plus in, natuurlijk, de meest heerlijke natuurlijke wilde honing, zoals melkachtige witte zijde, glad in het sap.

Roer zachtjes, drink een hapje, zoet en heerlijk, met schoon en helder fruitaroma. Ik heb de zomerdag verspreid.

Mei, het zuidelijke regenwater is erg veel. De zon is afgewisseld met regen, het is niet slim, wat een regen is, je zult je humeur nat gieten.

Alles om me heen is verdwenen, en er is geen plezier, je bent in een zwarte en witte wereld.

Crystal Clear, Sweet, Fresh and Cool. Een kopje rode negen brak de grenzeloze zwart en wit.
Je bent in de tijd. De tijd is in de thee. Thee is in je hart.
Vrolijk, eenvoudig, gelukkig. Zwarte thee geeft je het gevoel van naakte ogen. Zoals een cirkel van dunne rimpelingen, van binnenuit tot extramale, begeleidende liefde voor e-mail.
Een kopje zwarte thee, de hele wereld is warm en helder.