Er zijn zoveel rode theevarianten, wat is de heuvelgrootte?

Spreken van zwarte thee, Zhengshan Small Soort is een absolute leider, ze is ’s werelds eerste zwarte thee, geniet van de reputatie van de rode thee, de nasale voorouder u0026 rdquo; wordt geboren in het midden en Late Ming-dynastie, op 400 in de geschiedenis van de geschiedenis van de geschiedenis, nam ze de wind en golven en speelt nog steeds een belangrijke stoel in de thee-industrie.

De oorsprong van Zhengshan Mountain

1568 Lente ik heb een paniek, en het vermoeide leger rust in de thee-verwerking. Na de volgende dag zal ik gaan, deze theeboeren komen terug, de Originele groene verse bladeren zijn gebroken, de bladeren veranderen Ik moet rood en zwart sturen, en de theeboerderij mag niet weggooien, ik wil bakken, kijken of ze het kan verkopen. Ik ben bang dat ik het niet lokaal kan verkopen, ik zal een verder Xiamen nemen om te verkopen. Ik had niet verwacht dat de mensen in Xingcun op zoek zijn naar het tweede jaar. Ik moet het soort thee vorig jaar kopen, dus ik werd geboren als zwarte thee.

Zhengshan Small Origin

“Chinese thee” records u0026 ldquo; tung, één is Zhengshan u0026 Rdquo;.

u0026 quot; Zhengshan u0026 quot; verwijst naar Tong Tonguan en dezelfde hoogte als Tong Tonguan, dezelfde regio, geproduceerd met hetzelfde traditionele proces, dezelfde kwaliteit, unieke Longan Soup wordt gezamenlijk aangeduid als “A kleine zwarte thee gemaakt op andere plaatsen, bekend als u0026 ldquo; Waarom is de Zhengshan, er is zo’n strikt onderscheid in het uiterlijk? Vanwege de rijkdom, hoogte, temperatuur, vochtigheid, enz., Zoals de soort, temperatuur, vochtigheid. Dit alles kan een unieke alpine charme creëren in Zhengshan.

Zhengshan Small Soort is rook en rookvrij

door de dennennaald of Pinellia gerookt “genaamd u0026 ldquo; rook klein soort”; geen rokerig genaamd u0026 ldquo; berg kleine soorten en rdquo; .

Op het aroma, de heuvels van zwarte thee met zoete bloemen, is rook kleine zwarte thee een sterke hars.

Chinese mensen zijn over het algemeen moeilijk om sterke gerookte smaak te accepteren, maar buitenlanders houden van, voegen melk, thee toe en worden methanol-slip melkthee, vooral begunstigd door Europeanen. Chinese mensen geven de voorkeur aan natuurlijke bloemfruit en voeden de rookvrije rookvrije rook.

De zwarte thee ontstond in China, maar vormde een unieke zwarte theekweek in exotisch. 1662 Portugese prinses Catherine trouwde met een paar dozen van China u0026 ldquo; Zhengshan Kleine soorten (rode thee als uitvaltijd), en zet uit u0026 ldquo; Britse afternoon Tea u0026 Rdquo; Mode. Tot nu toe is er zo’n zin in de cultuur van het Verenigd Koninkrijk: u0026 ldquo; wanneer de klok vier keer klinkt, stopt alles in de wereld voor thee en rdquo;Het is te zien dat de Britse gewoonte van afternoonthee diep geworteld is.