Waarom kookt de oude ijzeren pot gekookt water?

Vaak hebben we goede thee, maar we kunnen geen goede smaak doen. Het is geen probleem van het brouwen, noch is het niet goed genoeg, maar goed water.

Een goed water kan goede thee bereiken.

Iedereen die geïnteresseerd is in thee leert meer of minder over de ijzeren pot. Er kunnen veel mensen aarzelen en niet weten waar de ijzeren pot goed is?

Het hebben van een ijzeren pot is een belangrijk stadium voor de geavanceerde thee -mensen. Kook het water van ijzeren potten om thee te maken is smaakvoller.

Het water gekookt door de ijzeren pot heeft een meer ronde en zoete smaak. Het wordt gebruikt om drankjes te brouwen en kan de smaak effectief verbeteren. Niet alleen kan brouwen, maar ook duurzame verwarming, en het functionele bereik is breder, dus Europese en Amerikaanse mensen worden speciaal gebruikt om bloemfruitthee en zwarte thee te brouwen. Het is ook een goede keuze om pu’er thee te koken. Verwijder de geur in thee en verbetert de smaak.

De algemeen genoemde ijzeren u0026 ldquo; speciale kenmerken u0026 rdquo; meestal zijn er drie punten: ten eerste kan het de watertemperatuur en sterke warmteopslagcapaciteit verbeteren; ten tweede, de waterkwaliteit kunnen verzachten; de twee -waarden ijzer ionionionionionion ionen;