Voor de paarse zandpotten weet je of je de pot speelt

Zisha Pot Misverstanding 1: Zisha Pot Ingredients zijn paarse zandmodder die direct uit de grond zijn gegraven

Juiste weergave: Zisha Pot -grondstoffen waren oorspronkelijk stenen, behorend tot de mezzanine -erts, Dit erts zit in dit erts na drogen, regen en kwetsbaarheid in de lucht, chen rotten door slijpverwerking is gemaakt van paarse zandpotten.

Zisha Pot misverstand 2: de nieuwe paarse zandpot moet vóór gebruik worden geopend

Juiste weergave: de huidige paarse zandpot is niet zoals de energie van kolen of brandhout die in het verleden wordt gebruikt, verwijder het Aardachtige geur en ovengeur van de paarse zandpot. Het grootste deel van de elektrische oven gebruikt nu de omgeving, dus zolang het echte paarse zand wordt gespoeld met de onzuiverheden in de pot en het kan worden gebruikt met kokend water.

Zisha Pot misverstand 3: de paarse zandpot gemaakt door de hoge titels moet hoog zijn. In de punt van de hoorn van de koe hangt het goede of slechte van een pot nog steeds af van de modder en het vakmanschap, als evenals de combinatie van het potrek, en kan niet bijgelovig zijn. Er zijn tenslotte te veel gieterijpotten op de markt.

Zisha Pot Misvertanding 4: Welke modder in Zisha originele minerale modder is de beste

Juiste weergave: Purple Sand Mud kan worden verdeeld in drie categorieën: Purple Mud, Red Mud en Dumplings. Men kan zeggen dat elk zijn eigen voor- en nadelen heeft. Er kan niet worden gezegd dat een soort modder de beste is. De voor- en nadelen van de modder zijn zoals wij. Arm.

Zisha pot misverstand 5: De gebruikte paarse zandpot kan lange tijd in een gesloten doos worden geplaatst

Juiste weergave: de gebruikte paarse zandpotten kunnen niet worden opgeslagen in een gesloten doos voor een lange tijd, en en voor langdurige opslag, en en voor een lange tijd, en het wordt lange tijd opgeslagen, en het wordt lange tijd opgeslagen, en het wordt lang opgeslagen, en het wordt opgeslagen Lange tijd lange tijd, en het wordt lange tijd opgeslagen, en het wordt lange tijd opgeslagen en het wordt lange tijd opgeslagen. Het moet worden opgeslagen in de ventilatieplaats om schimmel in de thee te voorkomen Schaal in de paarse zandpot. En het is ook om geur in de gesloten doos te voorkomen.

Zisha Pot Misvertanding 6: De theeschaal van de paarse zandpot hoeft niet te worden gereinigd

Juiste weergave: de stapel theeschaal in de paarse zandpot zal schadelijke stoffen produceren. Veeg. Veeg. het op tijd.

Zisha pot misverstand zeven: thee en thee kunnen niet ’s nachts in de paarse zandpot worden geplaatst. Giet het uit en schoon

Juist zicht: theewater en theebladeren in de paarse zandpot. Als Je hebt een probleem, je moet alleen maar opletten om de thee niet lang in de paarse zandpot te laten bewaren omdat je het vergeet.

Zisha Pot Begreiding van acht: om snel de paarse zandpot te wijzen, veeg de paarse zandpot af, laat de theevlekken op de potlichaam afzetten

Juiste weergave: het paarse zandpot: het paarse zandpot: het paarse zandpot moet worden weggevaagd en gewassen als de theeschaal lange tijd buiten de paarse zandpot wordt afgezet, wanneer je hem veegt, zul je merken dat deze paarse zandpot erg helder is, maar dit licht is niet de echte tas. wordt genoemd: u0026 quot;

De monnik kan worden weggevaagd door een professionele veegdoek en de echte tas is helderder en helderder.

Zisha Pot Begreiding van negen: in de eenheid, gebruik de paarse zandpot om thee te maken en te openbaar te zijn

Juiste kijk: in de ogen van sommige mensen of leiders geloven ze dat de paarse Zandpot wordt gebruikt in de eenheid in de eenheid in het apparaat. Thee -brouwen is heel anders en te casual. In feite moeten mensen elke dag water drinken. Chinese mensen drinken graag thee. Gebruikers gebruiken om thee te maken zijn impopulair en onbevredigend. Is het te verschillend en casual met paarse zandpotten?

In het verleden gebruikte elk gezin in onze huishoudens potten om thee te zetten en vervolgens thee te gieten om te drinken voor onszelf of gasten. Dit is een sociale sfeer en gewoonte, en het zijn ook persoonlijke gewoonten met paarse zandpotten thee . Dit is zoals sommige mensen graag gebruiken. Net als plastic bekers, is het niet nodig om te bespreken en te verbieden.

Zisha Pot Misverying Tien: de paarse zandpot moet worden opgevoed met een goede graad thee om het op te heffen en mooi te voeden

Juiste weergave: of de paarse zandpot goed kan worden verhoogd en verhoogd en verhoogd Mooi is niet noodzakelijkerwijs gerelateerd aan de thee die in deze pot is gebrouwen. Het heeft alleen een directe relatie met de lange tijd en frequentie van het gebruik van deze potmodder.

Zisha Pot Misvertanding 11: In het verleden zou de paarse zandpot niet nep zijn, en nep was pas na hervorming en openen

Juiste weergave: ambachten nep gebroken. Is er nu een nep -RMB? Is er in het verleden geen nep koperen munt?

We weten allemaal dat u0026 quot; gouden bladeren u0026 quot; Het is natuurlijk om het handig te dragen, maar het is vooral om nep te voorkomen. In het verleden hadden sommige mensen een gat in de gouden ingots en goten in koperen water en leiden ze om ze te nep. Gewicht van de gouden dunne gouden bladeren.