Voel de charme van de Zitao Fang Pot

De vorm van de pot met water is altijd veranderend, maar het verandert altijd in vierkant en cirkelvormig. Het vierkante instrument lijkt eenvoudig, maar de productie -moeilijkheid is groter dan die van de ronde. Het blikken van het vierkant zal als een ronde worden gebruikt.

De paarse potpot kan worden verdeeld in ronde potten, vierkante potten en twee categorieën volgens de vorm van de vorm. Alle vierkante aardewerkpotten met vierkante vormen kunnen worden opgenomen in de paarse aardewerkpot. De vormen omvatten voornamelijk een verscheidenheid aan vormen zoals driehoeken, rechthoeken, vierkanten, zes vierkanten en acht partijen.

Het vierkant heeft meerdere vliegtuigen, randen en hoorns, die volledig anders zijn dan de ronde. De vereisten van het eindproduct: de lijnen zijn stijf en glad, geen water slepen; de gevel is plat en goed beoogd, niet dik en anders; de pot mond- en potgreep zijn gecoördineerd en gecoördineerd. Het is sereen, zonder het gevoel van licht zwevend.

De paarse pottenbakker is moeilijker om het vakmanschap te begrijpen dan de ronde pot. In tegenstelling tot de totdat gieten in het algemeen wordt aangenomen door een ronde pot, wordt de vierkante pot in het algemeen ingelegd in ingelegd. De gehoornde verhouding is gepast, de lijnen, de lijnen, de lijnen zijn soepel en glad, en de vaardigheid van de maker is erg getest. Daarom is de vierkante paarse potpot tijd tijdig en moeizaam. Het niveau van vakmanschap is niet inferieur aan andere vormen.

Vanwege de interne hoek van de vierkante pot zijn de thee en het water niet gemakkelijk te rollen. Gebruik een vierkante paarse aardewerkpot om Pu’er gekookte thee te maken, die Pu’er’s tekenen van allemaal kan maken. Maar het is niet absoluut afhankelijk van persoonlijke smaak en hobby’s.

Vanwege het gecompliceerde productieproces heeft de vierkante pot zeer hoge vereisten voor producenten, het eindproductpercentage is niet hoog en veel producenten durven de productie niet gemakkelijk te proberen. Daarom is het aantal schaars en de Prijs is niet goedkoop.

Maar de unieke vorm, nette lijnen en waardige schoonheid zorgen ervoor dat het een buitengewoon temperament en zeer gewild heeft.