Hoe een theetafel te regelen?Welke apparaten hebben we nodig om te bereiden op theetafels?(een)

De foto toont de boekfilm van Wang Yingxin’s “Humanities Tea Meeting”

Tea.com Editor -in -inlaw: Het volgende is ontleend aan Wang Yingxin’s “Humanities Tea Stage” Boek. Gong, de originele “Instellingen van Basic Tea Stato”.

Er is geen vast model in de theetafel, maar het heeft de meest elementaire modus van samenstelling in termen van ergonomie en praktische wetenschap. Na het beheersen van de wetten van de lay -out van de theestoeling, kunnen de thee -mensen hun theegewoonten en thee -ideeën voor theetafels aanpassen om overeenkomstige aanpassingen te maken.

Het bestaan u200bu200bvan alle gebruiksvoorwerpen op de theetafel is ingesteld voor thee en thee. Daarom moet de plaatsing van objecten worden gerangschikt op basis van de operationele gewoonten en ervaring van de thee -mensen. De basislay -outkaart van de theetafel hier u0026 rdquo; laat iedereen het gebruiksvoorwerpen tussen hen en hun taken duidelijk zien.

De Bubbler heeft gestabiliseerd u0026 ldquo; King u0026 rdquo; omdat het het belangrijkste en belangrijkste gebruiksvoorwerp is bij thee. Om de werking te vergemakkelijken, wordt deze positie geconfronteerd met de master.

Omdat we eerst de overeenkomstige positie van onze piano moeten vinden wanneer we in Fu Guqin zijn, hebben de meester en de hoofdbubbler een onverklaarbare verbinding wanneer de thee. Details.

De foto toont de thee -oven, die afkomstig is van de binnenpagina van “Humanities Tea” van Wang Yingxin

Furnace

de oven is de basis van thee. Een van de theegerei. In oude thee werd het gebruikt om water te koken. Windovens zijn gemaakt van koper en ijzeren metaal. Aan het einde van de Ming -dynastie verklaarde “Changwu Zhi” van Wen Zhenheng: thee -ovensoepfles u0026 ldquo; Er zijn mensen die koperen noedels en veganist werpen, en degenen die koperen casting hebben zoals Ding Yi kan u0026 rdquo; de kachel – zoals fornuis. De modder en soorten modderwindoven zijn gerelateerd aan de gebruiken en mensen op verschillende plaatsen en de gewoonte om thee te eten.

Het gebied van Jiangxi is een witte modderoven, het Chaoshan -gebied is een kleine oven van de rode modder en de Yunnan minderheidsthee heeft gietijzeren ovens. De ouden zo -called u0026 ldquo; live vuur gekookte Living Spring u0026 rdquo; verwijst naar het bergwaterwater of rivierwater genomen door de flameloze houtskool om zichzelf te koken.

Modern meer gebruikelijk is lichtgolfoven, inductiekoker, alcohollamp en elektrische oven, die handig en snel is, maar vanwege verschillende warmtebronnen, verschillende verwarmingsmethoden, heeft het ook een andere invloed op de waterkwaliteit. Het “theespectrum” van Ming Zhu Quan zei: u0026 ldquo; degenen die houtskool gebruiken om vlammen te hebben, worden levend genoemd. Wanneer de soep niet kookt. Het begin van de ogen van de vis verspreidde zich en het midden van de veer snelde de parel in en uiteindelijk golven de golf, het water en het gas verdwenen. u0026 rdquo;

De reden waarom de ouden aandacht schonken aan de kookness van het water was om thee te zetten in de beste staat. Tegenwoordig kunnen we moderne kachels gebruiken om de watertemperatuur te beheersen door het snelle en kokende niveau van waterverwarming te observeren.

Het beeld toont het gebruik van houtskool koken, die afkomstig is van de binnenpagina van “Humanities Tea” van Wang Yingxin

Charcoal

Olive Charcoal [123 ]
Er zijn vier schatten in Chaozhou: u0026 ldquo; Jade Book u0026 rdquo; u0026 ldquo; Red Patto; Red Patto; u0026 ldquo; Mengchen Can u0026 rdquo; nucleaire houtskool u0026 rdquo;. De Olive Core Charcoal neemt het zwart en peelt het vlees om naar de welwillende te gaan, en de kern wordt in de ovenkamer gecontroleerd om te verbranden. Na het verbranden is de vuurkracht kalmerend, en er zijn vage u0026 ldquo; houtskool wierook u0026 rdquo; maar de productie is ingewikkeld. Er wordt gezegd dat de vijf pond olijfkern kan worden verbrand door een pond olijfkernkool houtskool. Olijf houtskoolaftrekwater, water live en aura, geschikt voor 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 瀹 °

Hoogtemperatuur houtskool zoals chrysanthemum houtskool

selecteer dichtheid hout zoals eik, beylhout, enz., Die worden afgevuurd bij hoge temperatuur. Hierboven. Het uiterlijk heeft een metalen glans, het geluid is knapperig, de brandende tijd is langer, geen rook of geur. Kan worden gebruikt als een houtskool van olijfkool of direct.

Houtskool moet duidelijk zijn

De houtskool die wordt gebruikt om water te koken is bijzonder droog en schoon.

Het vuile houtskool, brandhout of rotte hout mag niet worden gebruikt voor brandstof. De getijdenkool mag niet worden ontstoken en er zal een grote rook zijn. Xu Jishun’s “Tea Shu” zei: u0026 ldquo; vuur moet gebaseerd zijn op sterke houtskool, maar het hout is niet uitgeput. Seksuele kracht is fel en het water is gemakkelijk te koken. u0026 rdquo; lu yu’s “Tea sutra u0026 middot; vijf kok” zei ook, kookthee u0026 ldquo; de vuurkoolstof, secundair salaris u0026 rdquo;.


De foto toont het boek “Humanities Tea Meeting” van Wang Yingxin.
Wanneer zal de pot op de houtskooloven?

De tijd van het houtskoolbrand is er geen brandhoutrook. Op dit moment kan mode niet rechtop zitten. Het is noodzakelijk om te wachten tot de rook verdwijnt voordat het water begon te koken. Tegelijkertijd kan een ventilator worden gebruikt voor lichte ventilator om het vuur te behouden. u0026 ldquo; Het vuur is rood en de thee staat aan het begin van de thee. u0026 rdquo; Wen Tingyun’s “Tea Collection” zei: u0026 ldquo; thee moet worden vertraagd en bakken. Een levend vuur is de vlam van het houtskoolvuur. Wanneer de soep niet kookt, kunt u thee opheffen. In het begin was de vis verspreid en klonk een beetje. In het midden van de vier zijden van de veer zijn de parels moe. Uiteindelijk verdwijnen de trommel, het water en het gas verdwijnen, dat de oude soep wordt genoemd. De drie -kokende methode kan niet worden bereikt. u0026 rdquo;

Si Furnace Couple

Fire Tong Group

De foto toont de binnenpagina van Wang Yingxin’s “Humanities Tea Meeting”

Er is een paar hulpmiddelen voor nodig om een u200bu200bhoutskoolovenbrand te gebruiken, er is een hele reeks familienamen In het systeem van de Chaozhou Kung Fu -thee; Hammer, Fire Salamander en Gray Shovel zijn allemaal koperen giet. oven en de algemene grootte is binnen 20 cm, die vol vitaliteit lijkt te zijn en het te dragen.

Paperventilator

De foto toont de binnenpagina van “Humanities Tea” van Wang Yingxin

De papieren ventilator wordt weggereden van brandhout En houtskool roken het magische wapen, de rook van olijfkool, longan houtskool, jujube koolstof en kilometers houtskool is klein, maar het kan het vuur snel helpen, en het water in de pot kookt. Soms kan een kleine ventilator die als voeding kan worden gebruikt, ook worden gebruikt om rook te besturen om rook te rijden. Hoewel er geen papieren ventilator elegant is, is het praktischer. Vooral bij het doen van theeclubs kan de ventilator snel schieten . Kom.

Het gekookte waterapparaat

Het gebruiksvoorwerpen van gekookt water kunnen worden geselecteerd volgens de hoogte- en luchtdrukomstandigheden van verschillende regio’s; het kan ook worden geselecteerd als gebrouwen theeproducten als dat nodig is.

De foto toont de binnenpagina van Wang Yingxin’s “Humanities Tea”

grote hoogte, omdat het kookpunt van het water laag is, moet u een gebruiken Langzame koelpot om naar de pot te komen om de pot te gebruiken met langzame koelpotten. Kook water en verbeter de watertemperatuur op de juiste manier. In de theetafel worden de oven en waterkoker over het algemeen aan de rechterkant van de stoel weergegeven. U kunt ook de positie bepalen volgens de gebruiksgebruik. IJzeren potten in Japanse stijl vonden er ooit veel van, maar sommige potten waren zwaarder vanwege hun eigen zwaarder, en de hoeveelheid water was niet licht, wat een zekere impact had op waterinjectie. Licht zilveren potten en traditionele zandige gekookte water levend licht, wat ook een handig apparaat is voor thee.

De hoofdbubbler

Het hoofdschuim heeft een theepot en een kom. De theepot omvat yixing zisha -pot, water -gebouwde paarse aardewerkpot, guangxi xingxing aardewerkpot, porseleinen potglaspot, etc. De deksel bevat een porseleinen deksel, paarse zandbedekking, enz.

kommen evolueerden uit de gewoonten van thee in het noorden. In het verleden werd het meestal gebruikt om groene thee en oolongthee te brouwen als drinkgerei met één persoon. Later moet het handig zijn om te gebruiken, wat bevorderlijk is voor het observeren van de dikte van de theesoep en de integriteit van de bodem van de theebladeren, en geleidelijk omgezet in een van de belangrijkste brouwgerei. De algemene deksel is echter open en de bodem is kleiner, meestal ontworpen voor Oolong -thee. Wanneer we pu’er thee brouwen, vooral wanneer de rauwe PU, vanwege het grote touw van grote thee, we niet volledig in een kleine bodemklepkom kunnen worden uitgerekt. Daarom moet je in de theetafel de vorm van een kom kiezen op basis van de gebrouwen thee. De grote schalenklepkom is niet alleen bevorderlijk voor het brouwen van pu’er thee, maar ook een stabiliteit op de theetafel.

De theepot is altijd een wapen geweest om thee te zetten. De kleine potten die populair werden in de Ming -dynastie zijn tot op de dag van vandaag uitgebreid. Bij het gebruik van een kleine pot moet de hoeveelheid thee nauwkeuriger zijn. Zhang Qiandde was in “De thee Sutra zei: u0026 ldquo; thee is smal, de pot is te groot en de geur is niet samen. u0026 rdquo;

De foto toont de binnenpagina van “Humanities Tea” van Wang Yingxin

De paarse zandpot werd oorspronkelijk gebruikt voor het brouwen van groene thee , maar vanwege de goede prestaties is het ook geschikt voor de meeste thee. Als u echter verfijnd bent, wordt bepleit dat de lokale thee van Benshan beter is om de persoonlijkheid van de thee weer te geven. Specialiteiten van Jaxiangli Tang. Ik heb een paar paarse aardewerkpotten ontworpen die kleiner zijn dan de algemene ketelketels in de waterstudio. Ze kiezen de modder voor meerdere jaren van corruptie en hebben de vorm van de potmond, potknopen en handgrepen verbeterd. De mate van polijsten. is ook aangepast en het is erg lekker voor het brouwen van gekookte thee en rauwe thee.

Porselein bedekt met porseleinen covers in het gebied Wuyishan wordt gebruikt om rotsthee te brouwen, maar ik probeerde broer Hong Yizheng met de coverkom die werd gesneden door de Lao Jianzhan in het lieddynastie en de twee oude twee oude bekers werden gemaakt. Thee is inderdaad de krachtigste. Het vreemde is dat de oude beker die door hem wordt gesneden een beker is. De bodem van de beker is rijker dan de gewone porseleinen theekop. Ik vraag me af of het iets te maken heeft met Jianzhan en rockthee?

Het boek “Humanities Tea Stage” van Wang Yingxin heeft het gehad over Tea Youpin, met een beperkt aantal. De enkele prijs is 75 yuan. Toevoegen “Tea.com Sisi” Persoonlijk nummer: 5810670 Aankoop, de prijs zal zijn mooier.