Hoe de dikte van de paarse zandpot modder te beoordelen?

Zisha -mineralen worden gedolven uit ondergrondse mijnen meer dan 100 meter diep. Of het nu paarse modder, rode modder, groene modder is, het wordt u0026 ldquo; na een reeks van u0026 ldquo; modder -weerslag u0026 rdquo; voordat het u0026 ldquo;

Pak de classificatie op de mijn op. De wind en regen, de zon en de zon, de zon en de nacht, gedurende enkele maanden of zelfs jaren, zodat het mijn lichaam geleidelijk uiteenvalt in stukken, dat wil zeggen de u0026 ldquo; open -air wind u0026 rdquo;, kan Wees alleen gemalen door de losse korrelige pellets nadat ze een klein deeltje zijn geworden. Verwijder de diverse materialen: geselecteerd, verwijder enkele onzuiverheden zoals ijzer, kalksteen en basalt. Neem een u200bu200bklap met een grote magneet en shuttle in de modder om de onzuiverheden die ijzer in de modder bevatten te zuigen.

Mineraal verplettering: gebruik steen om in fijn poeder te malen, en de deeltjes gemaakt van stenen slijpen liggen dicht bij de cirkelvormige vorm. Nadat de pot is gemaakt, zal het ademend vermogen van de pot veel beter zijn. Poederzeef: filter met verschillende specificaties van zeven volgens het aantal gaasvereisten.

Voeg watermenging toe: voeg water toe aan grote cilinders in de ronde bodem, weken paarse zandmodder en water met regenwater. Als kraanwater en modder worden gebruikt, tijdens het schietproces, de samenstelling van de waterzuivering in de Water zal zijn met het water met het water. Vluchtigheid vormt zoutanalyse op het lege oppervlak, waardoor het eindproduct een aanvulling is. Referentie in modder: handgemaakte raffinage is om gedroogd poeder te mengen met water, kunstmatige houten stamper hamer te gebruiken of met steen te pletten, het open met een scherp wapen, het gedeelte is glanzend en elk deel van de modderorganisatie kan uniform en gehydrateerd zijn. Natte modderknobbeltjes: handgemaakte klontjes zijn meestal rechthoekig van meer dan 1 voet. Chen rotte gisting: plaats de natte modderblokken in een nat deel van de kelder of in de tank van de tank.

Gu Jingzhou begon te proberen paarse zandpotten te maken met Huanglongshan nr. 4 nou. Gebruik de originele ertsmodder van Huanglongshan om potten te maken. De originele ertsmodder ziet er niet erg kleurrijk uit. Echter, omdat het rauwe erts natuurlijk grind en thee bevat, is de theekleur van de theekleur uitgestoken door het grind, wat het paarse zandpot kleur zachter, en zelfs een soort jade. Het voelt dat dit de beste modder is. De originele ertsmodder is veel beter dan die van gewone modder.

Of de zandtextuur op het oppervlak van de paarse zandpot delicaat is. Het hangt af van het aantal mesonen van de paarse zandmodder. Hoe groter de messemids, hoe dunner de zandige textuur, hoe kleiner de boodschapper, en het dikker. Sommige mensen zeggen dat de delicate zandtextuur er delicaat en mooi uitziet, en sommige mensen zeggen dat het kleine ruwe zand, ruwe schoonheid en zich beter voelen.

Om de paarse zandmodder te begrijpen, moet u een basisconcept hebben voor u0026 ldquo; items u0026 rdquo; Nadat de paarse zandmineralen in poeder zijn gemalen, moet deze worden gezeefd. Het scherm van het scherm van het scherm is groot en het poeder na de zeef is dik; de ogen van het schermnet zijn klein en het poeder na de zeef is dun. Er zijn kleine mesonen, grote gaasogen, dikke deeltjesgrootte; grote gaas, kleine gaasogen, fijne deeltjesgrootte.

De moddergemaakte pot van ongeveer 60 gaas, het oppervlak van de pot is delicaat en zandig, en de glans na het weken is ook goed. De waterabsorptiesnelheid is ongeveer 3%~ 5%. Kwarts, Yunmu, Yunmu, Yunmu, Yunmu , Chi bind de mijne en andere materiële kristallen en minder glazen fase, hebben een betere seismische, ademende en fysieke kracht, kan opstaan u200bu200btegen kou en warmte, ademend en ondoordringbaarChemische reacties treden op en alleen metabele fysische reacties treden op.De modder met de hand bereid is nu ongeveer 60 maas en de modder bereid door mechanische voorbereiding is 100 ~ 120 mesh.

Voeg water en stagnerende kloppen toe, en moet ook u0026 ldquo; vacuüm u0026 rdquo;, het doel is om de dichtheid van de modder te verbeteren, waardoor de gap tussen de knoedels en kleine deeltjes in de modder wordt gecomprimeerd.