De kunst van kalligrafie en schilderen

Yoyo Purple Pottery, het instrument is uit Lin’an. u0026 quot; lin’an u0026 quot; De oude naam is gebouwd in de oudheid. De vormen zijn hier geïntegreerd. Het is noodzakelijk om te zeggen dat zijn rijke en sterke culturele erfgoed een unieke lokale culturele sfeer en vakmanschap heeft.

De reden waarom Jianshui Purple Tao kan genieten van de gunst van mensen in binnen- en buitenland, en is bekroond met de troon van het vier beroemde aardewerk u0026 quot; decoratieve kunst maakt het zowel praktische waarde als esthetische waarde. Het bevat Diepe culturele connotatie en charme.

De verplaatsing van kalligrafie en schilderkunst naar paars aardewerk kan worden omschreven als een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de ontwikkeling van waterpaars aardewerk. Dit soort schrijven van God speelde de rol van u0026 quot; het schilderen van de finishing touch u0026 quot; om van de oude water -opbouwende keramische kunst om te zetten in een klassieker, zodat toekomstige generaties niet voorbij kunnen zijn, aanbidding.

Potterij als papier nemen, behoudt niet alleen de voorbereiding van de pen en inkt en de daden van de God, maar houd ook rekening met de zachte en waskarakteristieken van verschillende boogoppervlakken en vochtige staat van aardewerk. Van de elleboog -hangende pen, zullen de warme en natuurlijke kalligrafie en schilderlijnen een mooie en eenvoudige rust overbrengen in die diepe modderkleur, waardoor mensen een gevoel van emotionele gevoelens krijgen, de Hall of Art betreedt en de ware betekenis van de kunst waarderen van kalligrafie en schilderen en kalligrafie en schilderen.

De zwart -witte schoonheid en gouden stenen smaak van Chinese kalligrafie en schilderen zijn levendig uitgedrukt op het paarse aardewerk gebouwd. Volgens de behoeften van de foto configureert de beroemde aardewerkmeester de zwart -witte configuratie op het paarse aardewerk slim op het paarse aardewerk, dat wil zeggen, wit en zwart, zwart -witte wederzijdse ondersteuning, het algemene effect is helder en mooi, mooi en harmonieus, en Gebruik zwart -witte varianten om de tablet en stagnatie van de foto te vermijden. Het heeft een gouden stenen smaak en drie -dimensionale zin, die vol schoonheid is.

Of het een compilatie is van echt gras, landschappen, karakters, bloemen, vogels, worm en vis, enz., Ze zijn perfect gereproduceerd op het paarse aardewerk van het water. De wind en botten zijn romantisch, onschuldig en veelzijdig, de pen fladdert, de stijl van schildertjes en duidelijk, heeft zowel vormen als spiritualiteit, heeft een hoge artistieke opvatting en heeft uitstekende genade.

De yin is gegraveerd met het schilderij en de kalligrafie, en de kalligrafie en het schilderen zijn in het paarse aardewerk. Het kan worden omschreven als de finishing touch, het overbrengen van een mooie en pure rust en het delen van een emotionele etherische geest.