Basisactie van glazen thee set voor thee

Tegenwoordig drinken steeds meer mensen thee. Sommige mensen zeggen dat thee -proeven de meditatie van de graad is. Sommige mensen zeggen dat de thee -proeverij de charme van thee is. Niet alleen is het zo eenvoudig om te drinken. Tea moet aandacht besteden aan elk detail in het proces van het kiezen van thee en brouwen. Dus, hoe gebruik ik glazen theesets om thee te proeven?

1. Zie

Bij gebruik van glazen thee om thee te drinken, moet u eerst kijken of de kleur, strip en tederheid van droge theebladeren normaal zijn, omdat verschillende theebladeren deze hebben Aspecten in deze aspecten. Differentiële thee van goede kwaliteit zal beter zijn. Ten tweede is de kleur van de theesoepsoep voornamelijk om te kijken naar de kleur, helderheid en helderheid. Ten slotte hangt het af van de bodem van de theebladeren. De bodem van de goede thee ziet er glanzend uit en het voelt glad aan. Het heeft glad. een zekere dikte en elasticiteit.

2. Touch

Ten tweede, wanneer u glazen thee gebruikt om thee te drinken, moet u het aanraken. Deze actie is verdeeld in 3 stappen. De palm kan bepalen of de theebladeren ernstig zijn; Ten tweede: vouw, u kunt het watergehalte van de thee beoordelen. Als het niet gemakkelijk is om te breken, kan het getij zijn en wordt het niet aanbevolen om te drinken; ten derde: u kunt de taaiheid van de thee beoordelen, de thee met laag Flexibiliteit Late conversieruimte is laag.

3. Wen

Bij gebruik van glazen thee om thee te drinken, leer je eerst droge thee ruiken en ruiken, zodat je een voorlopig oordeel over thee kunt maken. Of het nu puur is, maar Vertrouw niet op te dichtbij om te voorkomen dat brandwonden van stoom worden gestoomd. Ten slotte, als je het ruikt, zal goede thee nog steeds aroma uitzenden nadat de theesoep koud is.

4. Smaak

Ten slotte moet u glazen thee gebruiken om de theesoep te proeven. Deze actie moet worden opgemerkt dat de temperatuur van de theesoep het meest geschikt is bij ongeveer 50 ° C. Anders is de temperatuur van de theesoep te hoog, het is gemakkelijk te verbranden en beïnvloedt zelfs onze smaak, en dat zal het niet Proef heerlijke theesoep.