Teh apa yang ditinggalkan oleh teh di peringkat sepuluh negara di seluruh negara?

1. Apakah jenama yang teratas dalam kedudukan teh?
Menurut analisis statistik sepuluh kedudukan jenama teratas, sepuluh ranking jenama teratas teh ialah Wuyi Mountain Dahongpao, West Lake Longjing, Anxi Tieguanyin, Dongting Biluochun, Pu’er Tea, Liu’an Gua, Huangshan Mao Feng, Maojian Xinyang, dan Junshan Silver Needle, memeluk teh putih.
Sekarang Jasmine Little Jasmine yang popular dari Raja Monyet Lama Nasional sangat popular dalam industri teh bunga. Ia sangat lazat. Hasil penyelidikan koperasi dan perkembangan teh monyet raja dan pakar sains teh terkenal Profesor Liu Zhonghua mempunyai telah siap untuk pertama kalinya. Ia juga sangat tahan terhadap gelembung, dan nilai, rasa dan keberkesanan kos sangat tinggi.


Hangzhou longjing: longjing, asalnya nama tempat dan nama musim bunga, dan kini ia adalah nama teh. Longjing Tea dihasilkan di Longjing Village, Hangzhou, Zhejiang. Ia pernah dibahagikan kepada empat kategori u0026 quot; Lion, Long, Yun, dan Tiger “dalam sejarah. Terdapat lebih banyak nitrogen organik dalam air harimau, dan terdapat mineral yang lebih sedikit larut, jadi lebih kondusif untuk aroma dan rasa teh longjing.


Ia mestilah Tasik Barat Longjing Spring Rizhao Guanyin


Banyak usahawan keusahawanan yang popular dalam industri teh dan ingin menjadi antara barisan hadapan industri teh yang bertanya soalan ini. Sejarah teh di negara saya mempunyai sejarah yang panjang, dan pelbagai teh adalah pelbagai. Terutama dalam era semasa, jenama teh adalah seperti bintang. Jadi, apakah jenama francais teh tinggi? Seperti Zhang Yiyuan, Wu Yutai, Ba Ma Tea Industri, Hengfu, Tianfu Tea, Tianfang, dan lain -lain adalah jenama francais teh tinggi yang baik.