Wanneer is Tieguanyin geschikt om te drinken (welke tijd om Tieguanyin te drinken is elke dag het meest geschikt!)

Na jaren van neerslag en ontwikkeling van Tieguanyin -thee zijn veel smaken afgeleid. Er zijn groene thee (verwijzend naar nieuwe thee), gekookte thee (verwijzend naar herverwerkte koolstofhee of oude oude thee), Tieguanyin is rijk aan een verscheidenheid aan voedingsstoffen, groene thee. Gekookte thee heeft goede gezondheidseffecten. Nadat de thee van Tieguanyin -kookthee fundamentele veranderingen heeft ondergaan, hebben de fundamentele veranderingen plaatsgevonden en is het waardeeffect ervan ook veel veranderd. Dus wanneer is Tieguanyin geschikt om te drinken? Laat me je elke dag voorstellen welke tijd je Tieguanyin drinkt!

Tieguanyin is geschikt voor wanneer te drinken 1. Tieguanyin is het beste om ’s ochtends te drinken, want als je’ s ochtends opstaat, moet je de maag vrijmaken. Op dit moment kan een kopje Tieguanyin een goede rol spelen bij het hydrateren van de maag en ontgifting, maar wees voorzichtig om geen dikke Tieguanyin -thee te drinken. Het is het beste om een u200bu200bpot licht te maken. 2. Het is het beste om ’s ochtends Taguanyin te drinken, of je kunt het na de lunch een half uur drinken. De zachte smaak van Tieguanyin maakt mensen er erg van, maar je moet ook opletten om niet op een lege maag te drinken. Een andere thee is hetzelfde. Het drinken van thee op een lege maag doet de buik pijn. Torguanyin -thee is het meest geschikt voor het drinken van de herfst, omdat het herfstweer relatief droog is en gemakkelijk boos te worden. Tieguanyin heeft de voordelen van vuur en hydrateert de keel. Wat zijn de taboes van het drinken van tieguanyin? Het drinken van Tieguanyin -thee in de ochtend is irritant en Tieguanyin heeft ook meer opwindende stoffen. ‘S ochtends thee drinken is niet goed voor gastro -intestinale irritatie, het is gemakkelijk om maagsecretie te beïnvloeden, en het heeft ook een zekere impact op het spijsverteringssysteem. Vrienden die ’s ochtends Tieguanyin willen drinken, zijn het beste om wat voedsel te eten om de buik te vullen, en een kopje lichte Tieguanyin -thee is de juiste keuze.

Veel mensen die na het drinken van Tieguanyin drinken, kunnen dronken aanvoelen na dronken. In feite is dit een verkeerd begrip. Het drinken van sterke thee zal je alleen maar meer dronken maken, omdat de thee opwindende en irritante stoffen heeft. Hoewel Torguanyin -thee een goed diuretisch effect heeft, zal het drinken van thee na het drinken nog steeds van invloed zijn op het hart, dus om ons hart te beschermen, is het het beste om te voorkomen dat Tieguanyin sterke thee na dronken is.

Patiënten met bloedarmoede die Toreguanyin -anemie drinken, moeten Qi en bloed en energie aanvullen. Het drinken van tieguanyin is zeer ongeschikt. Omdat Tieguanyin de absorptie van ijzer beïnvloedt, en dit ijzermateriaal is de voeding die patiënten met bloedarmoede moeten worden geabsorbeerd, dus let op. Bovendien vermijden vrouwelijke vrienden ook het drinken van thee of titanine sterke thee tijdens de menstruatie, wat symptomen kan veroorzaken zoals bloedarmoede en uw fysieke en geestelijke gezondheid beïnvloeden.

De nieuwe Tieguanyin nieuwe thee die het kocht, wist dit probleem niet. De nieuwe thee die onmiddellijk werd gekocht, dronk onmiddellijk. Dit is een verkeerde manier. Omdat thee guanyin en andere thee tot koude thee, water of vuur zullen worden gebruikt tijdens het verwerkingsproces en de thee die ik net heb gekocht, is niet tolerant. Het drinken van dergelijke thee zal het menselijk lichaam schade toebrengen, dus het is het beste om het een tijdje op te slaan voordat het drinkt. Tieguanyin, die een tijdje wordt geplaatst, zal acceptabeler zijn en het water en het vuur zullen enige fasecoördinatie verminderen.

Samenvattend is Tieguanyin -thee geschikt om ’s ochtends te drinken, het is het beste om’ s ochtends te drinken, maarAlles moet geschikt zijn, inclusief het drinken van tieguanyin. Deze mensen herinneren niet dat ze niet te dik moeten drinken, niet te drinken, maar om licht te drinken en niet te veel te drinken. Het drinken van thee is goed. Goed voor de gezondheid.De taboes van Tieguanyin zijn geschikt om te drinken en de taboes van Tieguanyin om ten einde te komen.