Voel je niet zeker, Wuyi Tea Geschiedenis!


Wuyi thee-records

1. Wuyi-thee werd voor het eerst geprezen, dateert uit de zuidelijke dynastieën (AD 479 – 502).
2. Wuyi-thee is het vroegste tekstrecord: eerst is de “het sturen van thee en jiaozipotion” geschreven door Tang-dynastie en het jaar (806-820). Sun Hui schreef in een brief van Wuyiqi-thee naar de prostituee van Daguan: u0026 LDquo; Late Gangou Fiftone Person, stuurde een beperking. Dit is allemaal het donder, het aanbidden van water. Gang Jianyang Dan Mountain is de geboortestad Bihui, de maan, de wolken, voorzichtig gebruik het niet! u0026 rdquo; Sun Qian in deze brief, het plaatsen van de productie in u0026 ldquo; Jianyang Dan Mountain Bishui Township u0026 Rdquo; Gebruikt een bemande penmethode, VS is een mooie u0026 ldquo; Late Ganhou u0026 Rdquo;

Wuyi thee ontwikkeling en welvaart

Toen de Tang-dynastie, Wuyi-thee verscheen in de vorm van Pollia. Later werd het ontwikkeld door de vroegere thee. Aan het begin is het een taart en is de verwerking extreem verfijnd.

2. Wanneer het nummer Dynasty Biyuan-thee belt), en het grondstof van de groep Tea is een theebladeren van de Wuyi-berg.

3. Chong’an County officieel gebouwd provincies, Wuyi-thee geleidelijk losgemaakt van u0026 ldquo; beiyuan u0026 rdquo;.
4. Na de Song Dynasty Nagu werd Wuyishan een wetenschap en student, genieten van u0026 ldquo; 邦 邹 鲁 u0026 rdquo; en u0026 ldquo; Daisan Road Cave u0026 Rdquo; In het bijzonder, Zhu Xi, Zhu Xi, bouwde Wuyi Jingshi, lezing, gokthee in de bergen, met de literaire weg, zeer welvarend, thee is bijzonder welvarend. De beroemde dichter landde naar Wuyi Mountain.

Wuyi thee’s voorouders

1. Vanaf het eerste jaar van de Yuan-dynastie tot Ming-dynastie is Wuyi-thee het begin van Yuan-dynastie binnengegaan en Wuyi-thee wordt steeds meer uitgebreid. Aan de Ming-dynastie was Wuyi-thee schadelijk voor de thee en de theeboeren gingen naar huis en de theetuin was belachelijk, leidde tot Wuyiqi-thee om te dalen.
2. In de zes jaar (AD 1302) heeft de Wuyishan het Royal geroosterd theebureau, genaamd u0026 ldquo gevestigd; Royal Tea Garden u0026 Rdquo; Bij de Ming-dynastie was het Tribute-theesysteem nog steeds voor het handvest. Na 255 jaar vóór en na de Yudan-tuin was Jiajing 36 jaar (AD 1557), vanwege de lading van eerbetoon, de theeboeren verlieten de berg, het theebergedekking, de thee-industrie daalde, geleidelijk aan het verbeteren.
3. Tijdens de Qingzhi vond het bergachtige gebied in Wuyi de productietechnologie van fermentatiethee uit. Het is de thee-technologie van de derde generatie in de geschiedenis van de wereldthee. De uitvindingen hebben binnenlandse en onderdanen geopend voor Wuyi-thee.Buitenlandse markt.Voor de opiumoorlog spreidt Wuyi-theeproductie verspreid over de Fujian, de zeven stations en de totale uitgang is ongeveer 480.000.Er is een wonder in de buitenlandse handel in het buitenland in China: de export van thee wordt snel toegenomen, verkoopt goed in Europa en de Verenigde Staten, en is het grootste product van de export van mijn land geworden.Daarom heeft, als Wuyi-thee, die meer dan tweederde van de Chinese thee-export is, altijd de sterke interesse van geleerden aangetrokken.

Sinds de culturele revolutie onderzocht Wuyishan People Wuyi-thee, vooral in de afgelopen tien jaar, de gemeentelijke regering sterk ondersteund, folk Wuyi-thee, de Wuyi Tea-industrie toonde een bloeiende, en er is inderdaad een uitdaging voor Tang Song Qingwuyi thee welvarende staat.