Is Torguanyin een Oolong -thee?

Is Torguanyin een Oolong -thee? Ik geloof dat veel theevrienden die net zijn blootgesteld aan Tieguanyin zulke vragen hebben gehad. Het antwoord is ja. Tieguanyin is Oolong -thee, ook bekend als groene thee, is een van de top tien beroemde thee in China. u0026 ldquo; tieguanyin u0026 rdquo; Het is zowel een theesaam als een verscheidenheid aan theebomen. Het is tussen groene thee en zwarte thee en behoort tot semi -gefermenteerde thee.

De oorsprong van Tieguanyin van Tieguanyin werd gemaakt vanwege uitstekende kwaliteit en unieke geur. Het imiteerde elkaar op verschillende plaatsen. In de jaren zeventig krabde Japan u0026 ldquo; oolong Tea Fever u0026 rdquo;, oolong thee werd de wereld. Jiangxi. Zhejiang. Anhui. Hunan. Hubei. Hubei en andere groene thee -gebieden hebben oolong theeproductietechnologie geïntroduceerd om u0026 ldquo uit te voeren; Chinese Oolong -thee heeft vier grote productiegebieden, waaronder Zuid -Fujian. Noord -Fujian, Guangdong.

Kenmerken van Tieguanyin 1. Positieve smaken zijn verdeeld in twee methoden: groen en frituren. De methode om jongeren te maken, is om de volgende ochtend groene thee te bekijken na het ophalen van de green. De methode van frituren is om het groen vóór 12.00 uur na het ophalen van de green te bakken. Het is groen en groen, met elegant aroma en zachte smaak, maar met enigszins samentrekkend. Bovendien is het rijm duidelijk, de terugkeer is goed en de soep is goudbruin.

2. Het zure geurtype kan worden onderverdeeld in twee praktijken: huiqing en quanqing volgens het productietijd. De methode om terug te keren naar de green is over het algemeen ongeveer 17.00 uur na de green na het ophalen van de green. Het jeugdsysteem is over het algemeen de volgende nacht om ongeveer 10 uur gebakken na het ophalen van de green. De theekleur is donker, het aroma is open en het heeft een puur rijm. Het heeft een zoete en zure smaak. De soepkleur kan donker goudgeel zijn.

3. De charmante en charmante Torguanyin ligt tussen de geur en de geur. In 2007 werd de Anxi Tieguanyin -groep met succes ontwikkeld en op de markt geduwd. Lost en geur van geur. Op basis van de traditionele positieve methode zal deze ongeveer 10 uur tot 120 ° C worden gebakken om de mellowness te verbeteren en aroma te ontwikkelen.

4 Het beste, maar de smaak is de puurste. De gouden soep is de vertegenwoordiger van de sterke theebladeren.

5. Chenxiang Chenxiang Tieguanyin is een uitbreiding van de sterke wierookguanyin. De grondstoffen zijn geselecteerd uit hoogwaardige Tieguanyin -producten verwerkt door traditionele productieprocessen door de jaren heen. Guanyin’s zachte en dikke charme heeft de voordelen van uniek Chen Xiang.

De bewaarmethode van Tieguanyin 1. De stikstofvulmethode is om de lucht te vervangen door stikstof in een gesloten container, zodat de thee wordt opgeslagen onder anaërobe omstandigheden. De specifieke methode is: Plaats eerst de droge theeblaadjes in een theetank of aluminiumfoliestas met rollen, en verwijder vervolgens de lucht en vul de zuivere stikstof, Eindelijk verzegeld.

2. De opslagmethode met lage temperatuur is om de oxidatie van thee bij lage temperatuuromstandigheden te voorkomen. Specifiek: ten eerste zijn de droge theebladeren geïnstalleerd in een putvolle herinnering en opgeslagen in lage temperatuur onder drie graden Celsius. De grote koude opslag, vochtvrije, warmte -isolatie en de relatieve vochtigheid van de lucht in het magazijn moeten in ongeveer 50 %worden gebouwd.

3. Het verborgen tin is het beste om een u200bu200bblikje te zijn, of een dubbele lagen deksel van ijzer, wikkel de thee met papier of leg het rechtstreeks in het blikje, en bewaar de voeten stevig zonder het te verlaten Gap om de lucht in de tank te verminderen., Om de kwaliteit van thee te behouden. Bedek na het installeren de deksel met dubbele laag en de naad is strak afgesloten met rubberen papier. Twee lagen nylon zakken buiten de tank, en strak vastgebonden met de mond van de zak, zoals opgeslagen de pot thee in de koelkast of in de droger, het effect is beter.

4. Eenvoudige methoden zoals nylon tas opslag nylonzakken worden opgeslagen. U moet nylonzakken kiezen met niet -toxisch en smakeloos. Wikkel eerst de thee met schoon wit papier, doe hem vervolgens in de zak, knijp hem zachtjes in, laat de lucht in de zak ontladen, draai de monding van de zak vast en neem vervolgens een nylonzak en leg deze buiten de theezak. Mond van de zak en bewaar het in droog. Opslag in de smaakloze ijzeren buis.

Vandaag wordt de relevante kennis over de vraag of Tieguanyin hier in detail wordt geïntroduceerd. Samenvattend kunnen we zien dat Torguanyin -thee tot de Oolong -thee behoort in zes grote thee. Een bijzonder goede thee in thee -soorten is Iedereen waardig!