Gu Jingzhou, un maestru al Zisha: Lucrarea a fost împușcată de milioane

China Beijing Station: Beijing Kuangshi Licitație de primăvară din 2011 China și aproape Hyundai Zisha au început să tragă în mod special în după -amiaza zilei de 7 iunie, cu o cifră de afaceri totală de 142 de produse de nisip violet au ajuns la 51,949 milioane de yuani . Rata tranzacției a fost de 76,05%. Privind tendința întregii licitații de primăvară, sectoarele nisipului purpuriu au crescut, iar în general, în general, a prezentat o tendință ascendentă constantă.După prețul ridicat de 1.232 milioane de yuani în licitația de primăvară anul trecut, activitatea lui Gu Jingzhou a depășit din nou nota de 10 milioane de yuani.

Cele două lucrări de nisip purpuriu ale maestrului de nisip violet Gu Jingzhou în această sesiune specială au trăit la așteptări și au câștigat campionatul și, respectiv, alergătorul.Printre aceștia, „Set de ceai Cloud Hold Ruyi ” pornește de la prețul de pornire de 2 milioane de yuani, iar prețul de tragere a crescut până la capăt. După ce a raportat 8 milioane de yuani, după multiple runde de ofertă, site Cumpărătorul a fost în sfârșit la fața locului pentru 10,235 milioane de yuani. Prețul tranzacției a câștigat acest lot.În plus, „u0026 ldquo; yulu u0026 rdquo; poezie cu cinci seturi de ceai cu capul” a obținut, de asemenea, 9,43 milioane de yuani.

Un alt maestru contemporan Wang Yinxian „Templul Liangului de bambus Liang” a fost luat pentru a lua bambusul și a înregistrat un record de 2.9325 milioane de yuani.

All Rights Reserved 2021.