Ceai autentic Fuzhou Jasmine

Informații din China: Cu o zi înainte de ieri, versiunea ziarului A15 a „Laojunmei ceai de iasomie care intră în RV -urile zilnic” a raportat „Fuzhou Jasmine Maestrul de ceai Cravete tradiționale pentru trailerul tradiționalului ceai Jasmine Fuzhou Fuzhou Jasmine Tea Pentru a -l gusta pentru vizitatori personal au primit o mulțime de răspunsuri ale cititorilor.

Ieri, la locul expoziției RV Home Federation, mulți oameni au venit la expoziție la expoziție și au venit la expoziția ceaiului de iasomie din Fuzhou pentru a gusta o ceașcă de ceai de iasomie. Cadou.

Ceai de iasomie Fuzhou autentic

Nu există ceas de iasomie dragoste ceai de iasomie Fuzhou

Cumpărați ceai timp de trei zile consecutive

Nu există iasomie în el [ 123]
M -am dus la expoziția de mobilier pentru casă RV și m -am plimbat, obosit să beau o ceașcă de ceai. A fost o alegere foarte bună pentru a potoli setea și a se încălzi.

Când privitorul știa că acest ceai parfumat și dulce era ceai de Jasmine Fuzhou, el a fost uimit: „De ce nu ai băut un astfel de delicios ceai de iasomie înainte?”

Fuzhou Jasmine, conform cărora, conform căruia Persoană relevantă responsabilă de alianța industriei ceaiului, este dificil să cumperi ceai autentic Fuzhou Jasmine pe piață. Multe dintre ele sunt ingrediente tăiate sau ceai de iasomie fabricate în alte locuri. Împreună, se vând ca ceai de iasomie.
„De fapt, nu există iasomie în ceaiul autentic de iasomie Fuzhou.” Persoana responsabilă a spus că ceaiul de iasomie este un ceai din ceai din aroma iasomiei. Mulți oameni tratează ceaiul de iasomie ca ceai de grad scăzut, deoarece nu au atins ceaiul de iasomie autentic.

Maestrul Weng Fushui a introdus că a considerat că ceaiul Fuzhou Jasmine este foarte bun, așa că s -a angajat să cerceteze în acest domeniu. Spera ca toată lumea să poată înțelege fosta lume glorioasă a ceaiului Fuzhou Jasmine. El speră, de asemenea, ca, prin acest ziar, cititorii vor înțelege în mod obiectiv din nou ceaiul Fuzhou Jasmine, „Nu este mărfuri scăzute. Zilele

în „2010 Competiția Master and Tea King of Fuzhou Jasmine Tea Craftsmanship and Tea King”, Weng Fushui, industria ceaiului Fujian Minrui, au câștigat titlul de maestru și moștenire moștenire. 4 Premii de aur.

Mulți cititori vin aici, „Nu mă așteptam ca stăpânul să fie atât de tânăr.” Unii cititori au spus că nu există niciun raft. „De asemenea, am primit cadouri de la căni de ceai și ceai”, a spus un cuplu.

Atunci, Weng Fushui a continuat să primească trei persoane care au venit la rând. Unul dintre bărbații din anii 50 a cumpărat un borcan de 8 窨 窨 窨 窨 窨 窨 窨 窨 窨 窨 窨 窨 窨 窨 窨 窨 窨 窨 窨 窨 窨 laojun mei ”jasmine ac, și, de asemenea, un bărbat din 30 de ani a cumpărat și el 7 窨 „Vechi”Junmei „Jasmine White Hair Monkey.

O femeie de 40 de ani cu accent Fuzhou a făcut ca Weng să fie cel mai impresionant.” Am cumpărat -o cu o zi înainte ieri, am cumpărat -o ieri și am cumpărat -o astăzi astăzi . „Weng Fushui le -a spus ieri reporterilor că femeia purta o haină albastră și a cumpărat o cutie de 1.600 de yuani de fiecare dată” bătrânul Junmei „8 窨 Pearl King.

acea femeie după ce a băut ceai, a spus el,” The Rock Zahărul are un gust foarte puternic, așa că a fost înmuiat de mai mult de zece ori, iar casa este plină de aromă. „Văzând un astfel de consumatori fideli, Weng Fushui i -a dat 10 % în afara scenei. Există un kilogram de 2030 yuan de ceai de Jasmine Fuzhou? „La 9 dimineața, un bătrân din Fuzhou, în vârstă de aproximativ 50 de ani, i -a cumpărat ceai de Jasmine Fuzhou imediat ce a văzut Weng Fushui.

Bătrânul a aflat că acum ceaiul Fuzhou Jasmine este cel puțin 100 de yuan Pound, și atunci va fi cel puțin 100 de yuani. Am întrebat: „Ceaiul Fuzhou Jasmine avea doar 9 yuani și 1 kilogram înainte. De ce nu pot cumpăra 1 cătușe și douăzeci de yuani acum? „În cele din urmă, bătrânul din Fuzhou a plecat fără să se întoarcă.

Weng Fushui s -a întâlnit de mai multe ori.

Weng Fushui a introdus că ceaiul tradițional de iasomie Fuzhou ar trebui Standardele de mai sus, există 6.000 de muguri de varză pe catty pe catty de ceai. Este echipat cu 2,5 kg de amestecare de iasomie de plantare locală Fuzhou și 窨. În 2010 costă și 40-50 de yuani și, în același timp, costurile forței de muncă, costurile forței de muncă , taxe În același timp, procesarea continuă a formării de pulbere fragmentată de ceai pentru a sita. Aceștia sunt factorii pentru creșterea costului ceaiului de iasomie pe Fuzhou, astfel încât ceaiul de iasomie Fuzhou autentic nu poate fi doar douăzeci sau treizeci de kilograme. Yuan. . Laojunmei „Jasmine Tieguanyin, am fost surprins.” Tieguanyin poate face și ceai de iasomie? Mulți oameni au emis astfel de întrebări.

Weng Fushui a spus că nu numai Tieguanyin poate face ceai de iasomie, dar și multe ceai pot fi făcute și în ceai de iasomie, cum ar fi
ceai negru,
ceai verde.

În anii ’80, cei care au ocupat piața nordică erau practic ceai de iasomie. La acea vreme, ceaiul de iasomie a fost, de asemenea, cel mai mare preț al ceaiului. Multe frunze de ceai nu sunt colorate cu iasomie. Ceaiul trebuie transportat la Fuzhou În primul rând și a fost transformat în ceai de iasomie. Chiar și la acea vreme, foarte faimosul West Lake Longjing și
Huangshan Maofeng au fost transportați la Fuzhou și făcuți în ceai de iasomie.
23] De ce trebuie să dezvolți diverse ceai și iasomie, Weng Fushui introdus, aceasta este pentru a satisface gustul diferitelor persoane, colecta ambele și a face ceaiul răcoritor.Deoarece diverse gusturi de ceai și proprietăți de ceai sunt diferite, așa că îl puteți bea devreme, mijlocul și târziu.

Weng Fushui a sugerat că atunci când ești mai mare noaptea, bea ceai negru de iasomie și bea ceai autentic de iasomie Fuzhou.

All Rights Reserved 2021.