Yingde Black Tea verschijnt briljant!

China Information: In Guangzhou International at the Tea Industry Expo in December 2010, with the coolness of the burst, people’s enthusiasm for drinking tea is not diminished. Especially attracting people’s wait and tasting, that is Yipinye -Yyingde zwarte thee. Voor de meeste oude Guangzhou -mensen heeft Yingde Black Tea een heel speciale locatie in hun gedachten. Yingde Black Tea en Yinghong 9 veroverde de meeste mensen met hun unieke charme. Onder hen is Jinhan, die Yipinbao-Yinghong 9 telt, vooral door veel mensen gezocht.

Yingde Black Tea is gemaakt in 1959. Het heeft een uitstekende kwaliteit. Naast een superieure natuurlijke omgeving is het het hoofdlichaam van de grote bladsoorten Yunnan met geschikte zwarte thee. Nieuwe variëteiten zijn gerelateerd. In de zwarte thee -industrie won hij de naam van de “latere show”, en Qi Hong, de “Star in the Tea” en Qi Hong van de “British Heroes in Tea”, werd geïdentificeerd als de drie beroemde export zwarte thee in China. Al in het grote banket van de Britse koningin in 1963 werd Britse zwarte thee gebruikt om VIP’s te entertainen en werd unaniem gerespecteerd. Britse zwarte thee werd later aangewezen als een koninklijke gezinsthee als zwarte thee met een hoge graad. Het is populair in binnen- en buitenland. Het is de eerste keuze voor buitenlandse vrienden om melkthee te brouwen.

Terugkijkend op de geschiedenis van Yingde Black Tea. Aan het einde van de vorige eeuw, aan het einde van de straten van Guangzhou, drinken de theehuizen van het restaurant Yingde Black Tea, en nu drinkt iedereen thee en besteedt meer aandacht aan thee en besteedt meer aandacht aan thee en besteedt meer aandacht aan thee en besteedt meer aandacht aan thee en besteedt meer aandacht aan thee en besteedt meer aandacht aan thee Gezondheid. Om de maag te voeden en de maag te verwarmen, keerde Yingde Black Tea weer terug naar het zicht van mensen. Yipin Yinghong Red Tea en Yingde Black Tea zullen het rijm van Lingnan erven. In de hoofden van Lao Guang Tea is Yingde Black Tea nog steeds hun liefde.

All Rights Reserved 2021.