“Culturele Revolution Tea Brick” verscheen in Jinan City

“Het antieke dat kan drinken” is de beschrijving van mensen, hoe kostbaarder het is omdat het zeldzaam is, en het feit dat het drinken van minder één stuk zijn waarde heeft verdubbeld. Onlangs verscheen de “culturele revolutie baksteen” die de vriendschap tussen China en Zuid -Korea registreerde in Jinan. De geschiedenis van meer dan 30 jaar en de buitengewone waarde van GUI BI Gold veroorzaakte een sensatie in Jinan thee -collectiewereld.
In Tianyu
Tea Cheap Supermarket zag de verslaggever deze “culturele revolutie baksteen” die de vriendschap van China en Zuid -Korea registreert. De stijl van de theebaksteen is 500 gram hofte -bakstenen met een vergelijking met een vergelijking van Chinese en Koreaanse tekst. Volgens rapporten heeft een “culturele revolutie baksteen” momenteel een marktwaarde van maximaal 8.000 yuan.
Over de bron van deze “culturele revolutie bakstenen” gesproken, zei de persoon die verantwoordelijk was voor de Tianyu Tea Prosperity Supermarket dat in de jaren zeventig, voordat China en Zuid -Korea diplomatieke betrekkingen hadden vastgesteld, China en Zuid -Korea een Kleinschaal tafeltennis. Na de vriendelijke wedstrijd, na de vriendelijke wedstrijd, kocht de Han “Park Jung Plant Society” 10.000 yuan yunnan thee -bakstenen als een gedenkteken. De 10.000 thee -stenen zijn tot nu toe gebleven. Op het Pu’er Tea Festival in Yunnan, China in 2004, werden de afstammelingen van de “Park Jung Plastic Society” uitgenodigd om deel te nemen. In die tijd nam hij 10 yuan van herdenkingsstenen in de culturele revolutie van Chinees en Koreaans. Hij introduceerde deze geschiedenis, hij was ter plaatse. Alle medewerkers zijn enthousiast. Enige tijd geleden vond Tianyu Tea Capital Supermarket de “Puzheng Plastic Society” door de relatie, en stelde voor om een u200bu200baantal thee -bakstenen te verwerven om terug te keren naar China en te blijven voor de Chinese thee -mensen. Op deze manier konden de 400 culturele revolutie thee -bakstenen verschijnen in Jinan.

All Rights Reserved 2021.