Authentieke fuzhou jasmine thee

China Informatie: de dag vóór gisteren, de krant A15 -versie van “Laojunmei Jasmijnthee die de RVS van de dagelijkse” meldde “Fuzhou Jasmine Master of Tea traditionele ambachten de trailer voor de traditionele Fuzhou Jasmine Tea Om het te proeven voor bezoekers ontving persoonlijk veel reactie van de lezers.

Gisteren, op de site van de tentoonstelling RV Home Federation, kwamen veel mensen naar de tentoonstelling op de tentoonstelling en kwamen naar de tentoonstelling van Jasmine Tea in Fuzhou om een u200bu200bkopje jasmijnthee te proeven. Gift.

Authentieke fuzhou jasmine -thee

Er is geen jasmijnklok liefde fuzhou jasmijnthee

Koop thee gedurende drie opeenvolgende dagen

er zit geen jasmijn in [ 123]
Ik ging naar de tentoonstelling van de RV Home Furning en liep rond, moe om een u200bu200bkopje thee te drinken. Het was een zeer goede keuze om dorst te blussen en op te warmen.

Toen de kijker wist dat deze geurige en zoete thee Fuzhou Jasmine Tea was, was hij verbaasd: “Waarom heb je nog niet eerder zulke heerlijke jasmijnthee gedronken?”

Fuzhou Jasmine volgens de Relevante persoon die verantwoordelijk is voor de alliantie van de thee -industrie, het is moeilijk om authentieke fuzhou jasmine -thee op de markt te kopen. Veel van hen zijn gesneden ingrediënten of jasmijnthee gemaakt op andere plaatsen. Samen verkopen als jasmijnthee.
“In feite is er geen jasmijn in de authentieke fuzhou jasmine -thee.” De verantwoordelijke persoon zei dat jasmijnthee een thee is gemaakt van thee uit het aroma van jasmijn. Talloos. Veel mensen behandelen jasmijnthee als thee met een laag graad omdat ze geen authentieke jasmijnthee hebben aangeraakt.

Master Weng Fushui introduceerde dat hij het gevoel had dat Fuzhou Jasmine Tea echt goed was, dus hij was toegewijd aan onderzoek in dit gebied. Hij hoopte dat iedereen de voormalige glorieuze wereld van Fuzhou Jasmine Tea opnieuw kon begrijpen. Hij hoopt ook dat lezers door deze krant Fuzhou Jasmine Tea opnieuw objectief zullen begrijpen, “het is geen lage goederen.”

Love Fuzhou Jasmine Tea

Komen om thee te kopen voor drie opeenvolgende thee voor drie opeenvolgende Dagen

In de “2010 Master and Tea King Competition of Fuzhou Jasmine Tea Traditional Craftsmanship and Tea King” won Weng Fushui, Fujian Minrui Tea -industrie, de titel van Master and Inheritor Inheritance. 4 Gold Awards.

Veel lezers komen hier: “Ik had niet verwacht dat de meester zo jong zou zijn.” Sommige lezers zeiden dat er geen plank was. “We hebben ook geschenken ontvangen van theekoppen en thee.” Zei een paar.

Toen bleef Weng Fushui drie mensen ontvangen die op een rij kwamen. Een van de mannen van in de vijftig kocht een pot van 8 窨 “Laojun Mei” Jasmine -naald, en ook een man in de dertig gekocht 7 窨 “oud”Junmei “Jasmine White Hair Monkey.

Een 40 -jarige vrouw met een fuzhou -accent maakte Weng Flower de meest indrukwekkende.” Ik kocht het de dag ervoor gisteren, ik kocht het gisteren en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb het vandaag gekocht en ik heb vandaag gekocht . “Weng Fushui vertelde verslaggevers gisteren dat de vrouw een blauwe jas droeg en een blik van 1600 yuan kocht elke keer” Old Junmei “8 窨 Pearl King.

Die vrouw na het drinken van thee, zei hij:” De rots Suiker smaakt erg sterk, dus meer dan tien keer geweekt, en het huis zit vol met aroma. “Toen hij zulke loyale consumenten zag, gaf Weng Fushui haar 10 % korting op het toneel.

Authentieke jasmijnthee

De kosten van ten minste 100 yuan per catty

” ja is Er is een 2030 yuan pond fuzhou jasmine -thee? “Om 9 uur, een oude man van Fuzhou, ongeveer 50 jaar oud, kocht hem Fuzhou Jasmine -thee zodra hij Weng Fushui zag.

De oude man hoorde dat Fuzhou Jasmine Tea minstens 100 yuan is pond, en dan zal hij minstens 100 yuan zijn. Ik vroeg: “Fuzhou Jasmine Tea was slechts 9 yuan en 1 pond eerder. Waarom kan ik nu geen 1 catties en twintig yuan kopen? “Uiteindelijk vertrok de oude man van Fuzhou zonder terug te keren.

Weng Fushui kwam meer dan eens tegen.

Weng Fushui introduceerde dat de traditionele fuzhou jasmine -thee 4 窨 1 1 zou moeten zijn om te vermelden De bovenstaande normen zijn er 6000 spruiten per catty per catty thee. Het is uitgerust met 2,5 kg fuzhou lokale planten jasmijnmenging en 窨. In 2010 kost het ook 40-50 yuan, en tegelijkertijd arbeidskosten , belastingen, enz.

De relevante persoon die verantwoordelijk is voor de Fuzhou Jasmine Tea Industry Alliance analyseerde verder dat er een zekere vocht was toen het thee -billet werd verzameld. Eén vereist gedroogd water, dat verlies zal veroorzaken. Bij het Tijdens dezelfde tijd verwerkt het continu de vorming van theefragmentpoeder om te zeef. Dit zijn de factoren voor de toename van de kosten van jasmijnthee in Fuzhou, dus de authentieke fuzhou jasmine -thee in de markt kan niet alleen twintig of dertig pond zijn. Yuan .

Tieguanyin kan jasmijnthee maken
Jasmine -thee is geschikt om te drinken

gisteren, op de locatie van het RV Home House, veel mensen na het zien van de ” Laojunmei “Jasmine Tieguanyin, ik was verrast.” Tieguanyin kan ook jasmijnthee maken? Veel mensen hebben dergelijke vragen gesteld.

Weng Fushui zei dat niet alleen Tieguanyin jasmijnthee kan maken, maar ook veel thee kan ook worden gemaakt tot jasmijnthee, zoals
zwarte thee,
groene thee. In de jaren 1980 waren degenen die de noordelijke markt bezetten in feite jasmijnthee. In die tijd was jasmijnthee ook de hoogste prijs van thee. Veel theebladeren zijn niet gekleurd met jasmijn. Thee moet naar Fuzhou worden getransporteerd. Eerst en tot jasmijnthee gemaakt. Zelfs destijds werden de zeer beroemde West Lake Longjing en
Huangshan Maofeng naar Fuzhou getransporteerd en tot jasmijnthee gemaakt.
23] Voor waarom je verschillende thee en jasmijn moet ontwikkelen, is Weng Fushui geïntroduceerd, dit is om de smaak van verschillende mensen te bevredigen, beide te verzamelen en de thee verfrissend te maken.Omdat verschillende thee -smaken en thee -eigenschappen anders zijn, zodat je het vroeg, midden en laat kunt drinken.
Weng Fushui suggereerde dat wanneer je ’s nachts ouder bent, Jasmine Black Tea drinkt en’ s ochtends authentieke fuzhou jasmijnthee drinkt.

All Rights Reserved 2021.