Frumusețea cuptorului de ceramică violet devine

După mii de ani de măiestrie, construcția ceramicii purpurii de apă are de la începutul ceramicii civile până la tot felul de ceramică de viață. Fiecare generație de artiști își îmbunătățește constant măiestria, urmărește tehnologia și măiestria de excelență și încorporează cultura și arta în producția de ceramică.

În timpul procesului de producție, savanților li s -a oferit o atmosferă culturală puternică de către Literati. Literatii arătau poezie și pictură pe ceramica violet, astfel încât oamenii aveau un sentiment de Xiangyuan Yiqing când au folosit.

Există, de asemenea, câteva modificări ciudate care au suferit o olărit în timpul procesului de tragere. O numim u0026 ldquo; chilnge Change u0026 rdquo;. Modificările cuptorului apar aleatoriu și este artificial necontrolat, astfel încât ceramica de cuptor poate fi descrisă ca întâlnire și nu poate fi găsită.

Schimbarea cuptorului se referă la fenomenul culorilor locale inconsistente și a altor părți ale culorii după tragere. Acest fenomen nu numai că nu distruge integritatea olăritului, ci îl face o frumusețe particulară.

Din perspectiva artei estetice, apreciați ceramica după schimbarea cuptorului va constata că, de fapt, ceramica cuptorului are o frumusețe simetrică. Cele două culori sunt opuse și interdependente, iar un proces de tranziție arată o Proces de tranziție la intersecție.