Cum să judeci grosimea noroiului de nisip violet?

Mineralele Zisha sunt minate din minele subterane la mai mult de 100 de metri adâncime. Fie că este vorba u0026 rdquo; înainte să poată deveni u0026 ldquo;

Ridicați clasificarea pe mină. Vântul și ploaia, soarele și soarele, soarele și noaptea, timp de câteva luni sau chiar ani, astfel încât corpul mină se descompune treptat în bucăți, adică u0026 ldquo; deschis vânt u0026 rdquo;, poate Fii mărit numai prin peletele granulare libere după ce ai devenit o particulă mică. Îndepărtați materialele diverse: selectate, îndepărtați unele impurități, cum ar fi fier, calcar și bazalt. Luați o palmă cu un magnet mare și navetă în noroi pentru a suge impuritățile care conțin fier în noroi.

Zdrobirea minerală: folosiți piatră pentru a măcin în pulbere fină, iar particulele obținute din măcinarea de piatră sunt aproape de forma circulară. După ce va face oala, respirabilitatea oalei va fi mult mai bună. Sita de pulbere: filtrați cu diferite specificații de sieve în funcție de numărul de cerințe de plasă.

Adăugați amestecarea apei: Adăugați apă în cilindri mari în fundul rotund, înmuiați noroi de nisip purpuriu și apă cu apă de ploaie. Dacă se folosesc apă de la robinet și noroi, în timpul procesului de tragere, compoziția agentului de purificare a apei în Apa va fi cu apa cu apa. Volatilitatea formează o analiză de sare pe suprafața goală, făcând complementul produsului finit. Rafinarea în noroi: rafinarea manuală este de a amesteca pulberea uscată cu apă, de a folosi ciocanul artificial din lemn sau zdrobirea cu piatră, deschide -l cu o armă ascuțită, secțiunea este strălucitoare și fiecare parte a organizației noroiului poate fi uniformă și hidratată. Lumpuri de noroi umede: bulgărele handmade sunt în mare parte dreptunghiulare de mai mult de 1 picior. Fermentarea putrede Chen: Puneți blocurile de noroi umede într -o parte umedă a pivniței sau în rezervorul rezervorului.

Gu Jingzhou a început să încerce să facă vase de nisip purpuriu cu Huanglongshan nr. 4 bine. Folosiți noroiul original de minereu al lui Huanglongshan pentru a face ghivece. Noroiul original de minereu nu pare foarte colorat. Cu toate acestea, deoarece minereul crud conține pietriș natural și ceaiul a fost înmuiat de mult timp, culoarea ceaiului va fi exudată prin pietriș, ceea ce face Culoarea vasului de nisip violet mai blândă și chiar un fel de jad. Se simte că acesta este cel mai bun noroi. Noroiul original de minereu este mult mai bun decât cel al noroiului obișnuit.

Fie că textura de nisip de pe suprafața vasului de nisip purpuriu este delicată. Depinde de numărul de mezoane ale noroiului de nisip purpuriu. Cu cât este mai mare messemidele, cu atât textura de nisip este mai mică, cu atât este mai mică, Mesagerul, și cu cât mai gros. Unii oameni spun că textura delicată de nisip arată delicată și frumoasă, iar unii oameni spun că micul nisip dur, frumusețea aspră și se simt mai bine.

Pentru a înțelege noroiul de nisip violet, trebuie să aveți un concept de bază pentru u0026 ldquo; articole u0026 rdquo; După ce mineralele de nisip purpuriu sunt măcinate în pulbere, trebuie să fie cernute. Ecranul ecranului ecranului este mare, iar pulberea după sită este groasă; ochii ecranului sunt mici, iar pulberea după sită este subțire. Există mezoane mici, ochi mari de plasă, dimensiune groasă a particulelor; ochiuri mari, ochi de plasă mică, dimensiune fină a particulelor.

Oala făcută de noroi de aproximativ 60 de ochiuri, suprafața vasului este delicată și nisipos, iar luciotul după înmuiere este de asemenea bun. Rata de absorbție a apei este de aproximativ 3%~ 5%. Cuarț, yunmu , CHI Tie Mine și alte cristale de material și mai puțină fază de sticlă, au o rezistență seismică, respirabilă și fizică mai bună, se poate ridica la rece și la căldură, respirabil și impermeabilReacții chimice apar și apar doar reacții fizice metabile.Noroiul pregătit de mână este acum de aproximativ 60 de ochiuri, iar noroiul pregătit prin pregătire mecanică este de 100 ~ 120 ochiuri.

Adăugați apă și bătăi stagnate și trebuie, de asemenea, să se ia în vid u0026 rdquo;, scopul este de a îmbunătăți densitatea noroiului, comprimând decalajul dintre găluște și particule minuscule din noroi.