Ce fel de metodă are oală de nisip purpuriu tot felul de formare manuală?

Care sunt metodele oalei de nisip purpuriu formate

Metoda de formare a cilindrului înconjurător

este potrivită pentru rotunde. Conform diametrului de ceainică proiectat, cuplat cu coeficientul de contracție la tragere, înmulțit de perimetru și echilibrul conectorului la ambele capete și înălțimea corpului, noroiul este făcut dintr -un noroi crescut. Fâșia de noroi este înconjurată de un cilindru sau un cilindru conic pe placa turnantă, stivează ambele capete, taie stiva simultan cu un cuțit și se lipește de incizia andocului cu noroi gras, iar corpul poate fi înconjurat.

Metoda de formare a tubului de potrivire

este potrivită pentru tipul superior și inferior două -clasa, aceeași dimensiune, cum ar fi u0026 ldquo; u0026 rdquo; u0026 ldquo; pentru bine Felii de noroi, mai întâi utilizați instrumente, cum ar fi greierii virtuale, care trebuie filmate în nuanțele Hemispace care trebuie să fie închise în sus și, respectiv, în jos, apoi au legat părțile superioare și inferioare cu noroi gras.

Permiteți -mi să vorbesc despre cele două alte două metode de formare manuală mai comună în detaliu mai jos, și anume realizarea rotundelor și a pătratului:

Formarea dispozitivului rotund:

Beat . Metoda de formare a cilindrului

Pe baza corpului înconjurător, este căptușită cu o mână în tub, ținând o pată de lemn pe tub cu o altă mână, iar partea inferioară a fundului este colectată treptat. , Formează corpul oalei goale.

Metoda formată a tubului încrustat

este potrivită pentru pătrate. Programul de operare este de a pregăti modelul în funcție de dimensiunea cerințelor de proiectare a produsului, de a tăia tableta de noroi pe noroi și de a tăia noroiul tăiat și de a folosi noroiul de grăsime pentru a fi încrustat în funcție de cerințele formei dispozitivului până când este complet încrustat. Sau o cutie de noroi multilaterală mică, și apoi modalitatea de a face un tub pentru a formula și conecta alte accesorii.