Capacul bolului este mai bun, iar ceaiul va fi mai bun!

Bolul de acoperire este format din ceramică și porțelan. Este format din trei bucăți de bol de ceai, acoperire de ceai și barcă de ceai. Este utilizat pe scară largă în lucrurile de ceai. Oamenii.

Spune Xuanli:

Ceaiul este acoperit pe cer, iar ceaiul este în locul unde se află vasul de ceai.

Un astfel de mic set de ceai este o lume mică, un univers mic, care conține și adevărul filosofului antic și ldquo.] Într -adevăr:

barca de ceai din cei trei cu capul ” Cover Bowl „este deosebit de minunat. Bolul de ceai este mare și mic, iar barca de ceai îmbunătățește sentimentul de stabilitate și nu este ușor de acoperit.

A existat un prototip în dinastia Tang. Până la forma dinastiei Qing, micul bol acoperit a trecut prin sute de ani înainte de a fi ca trei -in -one u0026 mdash; u0026 mdash; unul, o copertă și o copertă cu o placă.

① Cupa de ceai este mai mică decât vasul de ceai, iar partea superioară și inferioară sunt mici. Este convenabil să apăsați în apă. Este ușor să faceți ceaiul în partea de jos. Capacul ceaiului, capacul de -a lungul Gura cupei, nu este ușor de alunecat, este ușor de condensat parfumul ceaiului și poate fi folosit pentru a acoperi spuma de ceai. Când bea ceai, spuma de ceai nu este pătată;

③ Poate preveni hainele umede de la apa care se revarsă de la ceașca de ceai. Prin urmare, pe eticheta de vizitare a ceaiului, este mai respectuos să construiți un bol de ceai.

Nu a fost folosit pentru fabricare la început la început Din formarea unui bol. A fost o ceașcă de băut direct. Mai târziu, a descoperit că „bolul de acoperire” poate fi folosit ca „ceainică” și este foarte practic

să privească culoarea supa. Concentrația, partea de jos a frunzei, este simplă, clară și adevărată, astfel încât vasul de acoperire a evoluat într -o „perioadă de bere” până la revizuirea revizuirii.

① Fie că luați o oală sau un bol de acoperire, chiar dacă luați o armă, primul punct este să vă relaxați, să vă dezlănțuiți și să nu se desprindă, de ce este neîntrerupt? Există control.

② Reglarea golului dintre apa din vas și vasul bolului este deosebit de importantă atunci când nu folosiți un filtru.

③ Această acțiune este determinată a fi fierbinte și nu fierbinte. Este ridicată cât mai mult posibil. Nu este ridicată.

④ Mișcarea degetului arătător este remarcabilă și dreaptă. Forma mâinii fiecărei persoane este diferită. Lungimea este diferită. Este potrivită.

⑤ Ciorba trebuie să fie rotită lin fără probleme, scufundând umerii căzând coate, cum ar fi boxul tai chi și noroc lin.

⑥ ⑥ Într -o singură dată, toate mișcările anti -jointe ale sesiunii de supă sunt suspectate de glorie și trebuie să împiedicați să vă ridicați brațele.