Acțiune de bază a setului de ceai de sticlă pentru ceai

În zilele noastre, tot mai mulți oameni beau ceai. Unii oameni spun că degustarea ceaiului este meditația clasei. Unii oameni spun că degustarea ceaiului este farmecul ceaiului. Nu numai că este atât de simplu Pentru a bea. Ceaiul trebuie să acorde atenție fiecărui detaliu în procesul de alegere a ceaiului și a berii. Deci, cum să folosești seturi de ceai de sticlă pentru a gusta ceaiul?

1. A se vedea

Când utilizați ceai de sticlă pentru a bea ceai, trebuie să vă uitați mai întâi dacă culoarea, fâșia și tandrețea frunzelor de ceai uscat sunt normale, deoarece diferite frunze de ceai au acestea Aspecte în aceste aspecte. Ceaiul diferențial, de bună calitate, va fi mai bun. În al doilea rând, culoarea supa de supă de ceai trebuie să privească în principal culoarea, luminozitatea și claritatea. În sfârșit, depinde de partea inferioară a frunzelor de ceai. Partea inferioară a ceaiului bun pare strălucitoare și se simte netedă. Are o anumită grosime și elasticitate.

2. Atingeți

În al doilea rând, atunci când utilizați ceai de sticlă pentru a bea ceai, trebuie să îl atingeți. Această acțiune este împărțită în 3 pași. Palma poate determina dacă frunzele de ceai sunt grave; În al doilea rând: pliați, puteți judeca conținutul de apă al ceaiului. Dacă nu este ușor de rupt, poate fi mare și nu este recomandat să beați; al treilea: puteți judeca duritatea ceaiului, ceaiurile cu scăzut Flexibilitatea spațiului de conversie tardivă este scăzut.

3. Wen

Când folosiți ceai de sticlă setat pentru a bea ceai, învățați să mirosi și să mirosi ceai uscat mai întâi, astfel încât să puteți face o judecată preliminară asupra ceaiului. Fie că este pur, dar Nu vă bazați prea aproape pentru a preveni arsurile de la aburi. În cele din urmă, atunci când îl mirosiți, ceaiul bun va emite încă aroma după ce supa de ceai este rece.

4. Gust

În sfârșit, trebuie să folosiți setul de ceai de sticlă pentru a gusta supa de ceai. Această acțiune trebuie menționată că temperatura ciorbei de ceai este cea mai potrivită la aproximativ 50 ° C. În caz contrar, temperatura ciorbei de ceai este prea mare, este ușor de ars și chiar ne afectează gustul și nu va fi Gustă supă delicioasă de ceai.