Nu vă simțiți sigur, istoria ceaiului Wuyi!


Înregistrări de ceai Wuyi

1. Ceaiul Wuyi a fost primul lăudat, datând din dinastii sudice (479 – 502 AD).
2. Ceaiul Wuyi este cel mai vechi înregistrare text: În primul rând este „trimiterea și jiaozipoția” scrisă de Dynasty Tang și anul (806-820). Sun Hui a scris într-o scrisoare de la ceaiul Wuyiqi la prostituata lui Daguan: u0026 ldquo-ul de cincisprezece persoană cincisprezece a trimis o restricție. Toate acestea iau tunetul, închinarea apei. Gang Jianyang Dan Mountain este orașul natal al Bihui, luna, norii, prudent nu-l foloseste! u0026 Rdquo; Sun Qian în această scrisoare, punerea producției în u0026 Ldquo; Jianyang Dan Mountain Bishui Township u0026 Rdquo; folosește o metodă cu stilou cu echipaj, SUA este un frumos u0026 ldquo; târziu ganhou u0026 rdquo;

Dezvoltarea și prosperitatea ceaiului Wuyi

Când dinastia Tang, ceaiul Wuyi a apărut sub formă de pollia. Mai târziu, a fost dezvoltat de ceaiul trecut. La început, este un tort, iar prelucrarea este extrem de rafinată.

2. Când dinastia cântecului cheamă ceaiul Beiyuan), iar materia primă a ceaiului de grup este o frunză de ceai de la muntele Wuyi.

3. Județul Chong’an Construit oficial județe, ceaiul Wuyi treptat detașat de la u0026 Ldquo; Beiyuan u0026 Rdquo;.
4. După ce Dynasty dinastia cântecului Nagu, Wuyishan a devenit știință și student, bucurându-se de Ldquo; și u0026 ldquo; Cave DAISAN Road u0026 Rdquo; În special, Zhu Xi, Zhu Xi, construit wuyi jingshi, prelegere, ceai de pariuri în munți, cu drumul literar, foarte prosper, ceaiul este deosebit de prosper. Poetul celebru a aterizat la muntele Wuyi.

Strămoșii de ceai Wuyi

1. Din primul an al dinastiei de yuani până la dinastia Ming, Wuyi Ceaiul a intrat în începutul dinastiei de yuani, iar ceaiul Wuyi este din ce în ce mai mult extins. La dinastia Ming, ceaiul Wuyi a fost dăunător ceaiului, iar fermierii de ceai au plecat acasă, iar grădina de ceai a fost ridicolă, a dus la ceaiul Wuyiqi pentru a scădea.
2. În cei șase ani (AD 1302), Wuyishan a stabilit Biroul Royal Tea Birou, numit u0026 Ldquo; Royal Tea Garden u0026 Rdquo; La dinastia Ming, sistemul de ceai tribut era încă în fața Cartei. După 255 de ani înainte și după Grădina Yudan, Jiajing a fost de 36 de ani (AD 1557), datorită prejudiciului tributului, fermierii de ceai au părăsit muntele, munții de ceai, industria de ceai a scăzut treptat, îmbunătățind treptat.
3. În timpul Qingzhi, zona montană din Wuyi a inventat tehnologia de producție a ceaiului de fermentație. Este cea de-a treia tehnologie de ceai din istoria ceaiului mondial. Invențiile sale au deschis intern și resortisanții pentru ceaiul Wuyi.Piața externă.În fața războiului de opiu, producția de ceai Wuyi se răspândește în tot Fujian, cele șapte stații, iar ieșirea totală este de aproximativ 480.000.Există un miracol în comerțul exterior al țării mele în China: exportul de ceai este crescut rapid, vânzând bine în Europa și Statele Unite și a devenit cel mai mare produs al exporturilor țării mele.Prin urmare, ca ceai Wuyi, care este mai mult de două treimi din exporturile de ceai din China, a atras întotdeauna interesul puternic al cercetătorilor.

Începând cu Revoluția Culturală, Wuyishan au cercetat ceaiul Wuyi, mai ales în ultimii zece ani, guvernul municipal a susținut puternic, ceaiul popular Wuyi, industria de ceai Wuyi a arătat o înflorire și există într-adevăr o provocare pentru Tang Song Qingwuyi Ceai de stare prosperă.