Cât costă o cutie de ceai Tieguanyin (2020 Tieguanyin Tea și metoda de cumpărare!)

Cât costă o cutie de ceai Tieguanyin? Tieguanyin ceai, o frunză de înaltă calitate, care a fost iubită de mulți oameni. Conform sondajului de piață relevant, prețul lui Tieguanyin a crescut întotdeauna constant. Guanyin, prețul de vânzare cu amănuntul a crescut constant. În calitate de consumator, știți cum Este mult ceai Tieguanyin? Să aruncăm o privire împreună!

Cât costă ceaiul tieguanyin? Prețul autentic Tieguanyin este de aproximativ 50-80 de yuani pe catty. Calitate generală, prețul este de aproximativ 80-200 de yuani pe catty, calitatea este puțin mai mare, în 200-500 Yuan, în 200-500 de yuani pentru per catty, calitatea este mai bună, prețul este de 500-800 de yuani, nivelul mai ridicat de tieguanyin, prețul este de 800 de yuani pe catty, chiar și zeci de mii de yuani. Este foarte normal.

Metoda de cumpărare a ceaiului Tieguanyin 1. Uită -te la frânghie. Forma de ceai a produselor contrafăcute este mai subțire și arată diferit și relativ liber.

2. După ce ați văzut frunzele lamei, după ce ați preparat tieguanyin, puteți vedea ferăstrăul rar pe lamă. Dacă marginea este dens serrată sau nu are o formă zimțată, indică faptul că este contrafăcută.

3. După culoarea supă reală Tieguanyin preparat, supa de ceai are o varietate de parfumuri, cum ar fi aroma de orhidee. Aroma de arahide și alte parfumuri. Există multe impurități precipitate în imitația ciorbei de ceai din Guanyin. Se pare că impuritățile, supa este turbidă, iar starea transparentă este transparentă.

4. După ce a ascultat sunetul lui Tieguanyin, sunetul lui u0026 ldquo; Dang u0026 rdquo; sunet, consideră că sunetul răsună constant în jurul ceainicului; iar produsele de imitație sunt introduse în ceainic, fie Sunetul nu este în principiu nu este auzit sau, practic, sunetul nu este auzit, sau sunetul nu este în principiu nu este auzit, sau sunetul nu este în principiu nu este auzit, sau sunetul este practic nu ascultă. Vocea a fost mută și a simțit că a fost infiltrată de mareea.

5. Mirosul de ceai. Tieguanyin aparține ceaiului de preparare, iar parfumul de ceai este încă păstrat chiar dacă este preparat la a șaptea oară. Dacă parfumul de ceai este ușor după supă, nu există o aromă de ceai și doar gustul de iarbă, indică faptul că este contrafăcut. Aroma de ceai a dispărut curând după ce a făcut contrafacerea. Dacă primul ceai preparat are o aromă puternică și câteva ceaiuri în spate, indică faptul că se adaugă condimentul, care este un vânzător ilegal u0026 ldquo; modificat u0026 rdquo; u0026 ldquo; tieguanyin u0026 rdquo;

Cât costă o cutie de ceai Tieguanyin? Ceaiul Tieguanyin este disponibil și pentru 10.000 de yuani pe catty. De fapt, depinde în continuare de calitatea. Categoria de ceai Tieguanyin, precum și de tehnologia de producție și procesare, precum și de vârsta ceaiului. De fapt, relația dintre bine sau nu și prețul nu este prea mult legată de preț, care este legată în principal de preferința gustului personal. Sper că toată lumea poate cumpăra ceai tieguanyin care le place.