Vara timpurie · ceai negru

Calendarul lunar, Duanan, iarba Dadi și lemnul, aerul cald al sudului este plin de oameni.

Scorpionul este esențial, gălbenuș de ou galben galben și un bloc mare de carne halonată, împreună cu orez ușor în frunzele verzi.

Orezul glutin este impregnat și alunecos, mușcă o mușcătură, iar buzele și dinții sunt parfumați, iar melodele sunt dulci.

Green Blueme este imersată într-un vin gros de cereale, iar apoi câteva bucăți de zahăr de rocă galben este însoțită de un tovarăș. După trei sau cinci luni, zahărul acru, rock de zahăr rock, alcoolul alcoolului, amestecarea, orezul verde.

acru este dulce în gura gurii, iar mirele este groasă. Dă-i un nume și să se întâlnească.

În după-amiaza, tăiați două fructe de pasiune, turnați sucul galben într-o ceașcă de apă caldă. Umplerea gustului parfumat în cameră.

Două linguri de miere plus, desigur, cea mai delicioasă miere sălbatică naturală, cum ar fi mătase albă lăptoasă, alunecos în suc.

Se amestecă ușor, beți o mușcătură, dulce și delicioasă, cu aromă de fructe curată și limpede. Am împrăștiat ziua de vară.

Mai, apa de ploaie de sud este foarte mult. Soarele este alternativ cu ploaie, nu este inteligent, care este o ploaie, vei toarna starea de spirit umeda.

Totul din jurul meu a dispărut, și nu există nici o distracție, sunteți într-o lume alb-negru.

Cristal clar, dulce, proaspăt și rece. O ceașcă de roșu nouă a rupt alb-negru fără margini.
Ești în timp. Timpul este în ceai. Ceaiul este în inima voastră.
Merry, simplu, fericit. Ceaiul negru vă oferă sentimentul de ochi goi. Cum ar fi un cerc de valuri subțiri, de la interior la extrameal, însoțind dragostea de e-mail.
O ceașcă de ceai negru, întreaga lume este caldă și strălucitoare.