Ce ceai se clasifică ceaiul Pu’er în primele zece clasate la nivel național din țară?

1. Ce mărci sunt primele 10 din clasamentul ceaiului?
Conform analizei statistice a primelor zece clasamente de marcă, primele zece clasamente de ceai sunt Wuyi Mountain Dahongpao, West Lake Longjing, Anxi Tieguanyin, Dongting Biluochun, Pu’er Tea, Liu’an Gua, Huangshan Mao Feng, Maojian din Xinyang și acul de argint Junshan, care fudau ceai alb.
Acum, popularul mic iasomie al vechii maimuțe naționale este foarte popular în industria ceaiului de flori. Este deosebit de delicioasă. Rezultatele cercetării și dezvoltării cooperatiste a lui Tea Monkey King și faimosul expert în știința ceaiului Liu Zhonghua au a fost finalizat pentru prima dată. De asemenea, este foarte rezistent la bule, iar valoarea, gustul și eficiența costurilor sunt foarte mari.


Hangzhou Longjing: Longjing, inițial un nume de loc și un nume de primăvară, iar acum este în principal un nume de ceai. Ceaiul Longjing este produs în Longjing Village, Hangzhou, Zhejiang. Este odată împărțit în patru categorii de „leu, Long, Yun și Tiger” în istorie. Niciodată. Există mai mult azot organic în apa curentă cu tigru și există mai puține minerale solubile, deci este mai favorabil la aroma și gustul ceaiului lung.


Ar trebui să fie West Lake Longjing Biluo Spring Rizhao Guanyin


O mulțime de antreprenori antreprenoriali care sunt populari în industria ceaiului și vor să facă Fii printre prim -planul industriei ceaiului care pun această întrebare. Istoria ceaiului din țara mea are o istorie lungă, iar varietatea de ceai este diversă. Mai ales în epoca actuală, marca de ceai este la fel de multe ca stelele. Deci, care sunt mărcile de franciză de ceai ridicat? Cum ar fi Zhang Yiyuan, Wu Yutai, Industria de ceai Ba Ma, Hengfu, Tianfu Tea, Tianfang, etc. sunt toate mărci de franciză de ceai de înaltă calitate.